welk schuim zet heel erg uit?

ik heb een spoiler., met 3 poten, 1 van de 3 is hol van binnen en moet ik opvullen, en dacht direct aan deze schuim.

hoe heet dit, wat kost dit, en hecht het aan kit (3M)?

Dankjullie!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt PUR schuim gebruiken, verkrijgbaar bij bouwmarkten en doe het zelf zaken.

PUR schuim is inderdaad een goed idee, het hecht, kleeft dus, aan alles, alleen begrijp ik niet goed waarom je die zou opvullen. Als het voor de stevigheid is ben niets met PUR want dit dient enkel om holle ruimtes op te vullen zonder dat het een mechanische stevigheid geeft, te vergelijken met piepschuim (isomo).

Haal je de spoiler van je auto af, of blijft deze erop zitten? Want als PUR op je auto komt als het nog niet hard is heb je een probleem. PUR werkt prima om het op te vullen. En is goed recht af te snijden, alleen krijg je dan geen vlak oppervlakte maar allemaal putjes. Kit hecht wel, maar als er krachten op komen te staan heb je kans dat de PUR gaat scheuren en loskomt, dan blijft er kit met een dun laagje PUR erop op je auto zitten. Ik zou denk ik het gat vol stoppen met hout en dat goed vastkitten, je kan dat dan mooi afzagen en schuren. Of en stukje vrij laten en dat opvullen met plamuur. (speciale 2 componenten plamuur voor auto's) Het hout mag niet nat kunnen worden, misschien beter piepschuim en plamuur gebruiken.

Je wil epoxy plamuur gebruiken. Pur vult prima maar kun je niet belasten. Dat is sterk. Pur kost 7 euro bij de gamma. Bus moet je in 1 keer opmaken.

Bronnen:
http://www.mrboat.nl/producten/epoxy/

Hallo Thesaltturner, Ik zou geen schuim nemen,maar de onderkant van de poot groter uitsnijden/zagen en het opvullen met glasvezelplamuur. Dit zet niet uit, maar je ziet meteen wat je doet. Het is 2 componenten en hard in 10 minuten,daarna kun je het schuren,kitten en je kan er zelfs in schroeven om te monteren. De reden waarom ik purschuim afwijs, is omdat je kans hebt dat de holle poot door de kracht van het schuim gaat scheuren en dan ben je verder van huis. Succes ermee. Leonard

Bronnen:
werkzaam in de autoschade

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100