hoe verf ik tegels in de keuken en badkamer

ik wil graag mijn tegels in de keuken schilderen . nu heb ik gehoord dat er inmiddels speciale tegelverf bestaat. is deze in alle kleuren of alleen in bepaalde kleuren en moet je verschillende verf gebruiken voor keuken en badkamer.
en waar kun je deze verf kopen in nederland ( ik woon in het buitenland) en hier kan ik deze verf zeer zeker niet krijgen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Eerst een primer daarna de kleur die je wilt.

Er is speciale tegelverf bv van Flexa. Deze is te bestellen via Kelkoo. Ik heb dit zelf nooit gedaan. Wel heeft de vorige eigenaar van dit huis de tegels geverfd. Denk goed na wat je met de voegen doet, want dat is niet makkelijk af te werken. Succes Toegevoegd na 12 minuten: en verven met een rollertje natuurlijk...

Wandtegels zijn prima te schilderen met speciale tegelverf. Je hoeft niet eerst een primer of grondverf aan te brengen. Het is een kant-en-klare verf die gelijk gebruikt kan worden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren Je brengt de verf aan met een kwast en rolt hem na met een roller. In Nederland is deze verf te koop bij bouwmarkten als Praxis en Gamma Het merk van de tegelverf is: intertnational. Voor produktinformatie: zie derde link Je kunt het ook wel online kopen (zie tweede link)

Bronnen:
http://home.planet.nl/~helde685/prijslijst...
http://www.gamma.com/stappenplanDetails.html?i=567
http://www.wonenonline.nl/sanitair/tegels-...

met een kwast of roller haha

Eerst een 2 componenten hechtprimer gebruiken, en daarna een 2 componeten aflak. of een polyuretaanlak dit voor een optimale hechting en krasvast en watervast oppervlak!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100