Wat is beste verf voor over beits heen ?

het is geschilderd met beits van sikkens

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is algemeen bekend dat verf over beits niet best gaat. Beits over verf gaat wel. Maar waarom schilder je niet gewoon beits over de beits, dat is er ook dekkend zodat je het niet ziet dat het beits is. Dat is beter dan dat het er later gaat afbladderen. Dan heb je een groot probleem! Wat je ook moet weten heb je gewone beits of watergedragen beits? Omdat er zoveel veranderd op verfgebied moet je dat in de winkel wel even goed vragen.

even kijken bij http://www.goedhuysverf.nl

de laag eraf schuren, en daarna kun je pas met verf eroverheen verven. zoals bovenvernoemd kun je niet zomaar verf over de beits heen doen, wel beits over beits.

Over beits schilderen met verf gaat prima, maar is de beits op terpentine basis dan kan je schilderen met verf zowel op terpentine basis als ook met verf op waterbasis ( ACRYLVERF DUS ) Is de beits op water ( acryl basis ) , dan alleen verf op acryl basis! Is de beits wasbeits, dan heb je meer werk! Dan moet je namelijk meerdere keren schuren, en tussendoor afnemen met amoniak en / of thinner! De was laag moet namelijk helemaal worden verwijderd, op een waslaag pakt geen enkele verf schuren tot er weer stof af komt en daarna beginnen met een verdunde grondlak op terpentine basis, waarna afschilderen met hoogglans op terpentine basis! Beits op lijnolie basis is na een keer afnemen met terpentine het beste te schilderen met verf op terpentine basis! Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100