camping schotel poot op dak monteren

ik heb een camping statief voor mijn schotel. maar die wil ik nu gaan monteren op mijn schuurtje waar dakbedekking op ligt. als ik het met schroeven vast schroeft dan gaan me dak lekken.

wie heeft er tips voor mijn om het toch het vast te maken en ook nog water dicht te krijgen. hij moet vast i.v.m. de wind anders valt hij om en is het stuk.

alvast bedankt voor de antwoorden die jullie mij gaan geven.

groetjes

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan hem vastschroeven met schroeven die je goed insmeert met een dikke laag siliconen. Daarnaast zou ik op de voet een aantal zware tegels leggen als extra ondersteuning. Mar ook een muurbeugel kost maar een paar euro dus dat kun je ook inzetten.

ik zou een bloke beton storten met daarin een paar bouten op de plaats waar je het voetje van het statief op kunt zetten.Laat de beton hard worden en schroef je schotel erop en zet je hele blok op het dak van je schuurtje Hij gaat nu echt niet meer omvallen Toegevoegd na 33 seconden: bloke = blokje en dan ogeveer 30*30*30 cm

Gebruik een zware parasolstandaard op betonnen voet. Dan hoeft u ook geen gaten te maken in uw dak. Alleen is zo,n ding loodzwaar. Maar dan zien we u gelukkig weer terug op GV met de volgende vraag: Hoe krijg ik een betonnen parasolvoet op het dak van mijn schuur?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100