Als ik bij mediamarkt iets bestel (via internet)waar heb je garantie?

Ik wil meschien op internet bestellen maar kan je dan met het product terug naar de winkel in de beurt voor de garantie? Of moet je het dan naar ze opsturen.

Danny

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kun je gewoon mee naar de winkel. Je hebt garantie bij mediamarkt, en mediamarkt is mediamarkt :). De site is alleen een soort distrubutiecentrum, waar verder geen reparateurs werken. De mediamarkten hebben die zelf in dienst, of er is een speciale vestiging waar de spullen naartoe worden gestuurd. Je kunt dus gewoon (met je leveringsbon!) naar de mediamarkt toegaan met kapotte spullen, of spullen die een beurt nodig hebben. (tenzij anders vermeld in de voorwaarden die je accepteert bij het kopen.)

Nee je kunt dan met de bon (die je via de site kunt opvragen) gewoon naar de winkel toe om te ruilen. Wél moet dit binnen de garantie zijn die ook geldt als je iets in de winkel koopt. Je mag dingen alleen terugbrengen als a. U moet de originele kassabon overleggen. b. Het product dient aangekocht te zijn in een Nederland gevestigde vestiging van Media Markt. c. Het product moet compleet en onbeschadigd in de originele verpakking zijn verpakt. d. Het product is ongebruikt. Uitgesloten van retour en omruiling zijn: a. Prepaid en softwarepakketten. b. Licentiegebonden producten. c. Navigatieapparatuur. d. Desktopcomputers en notebook. e. Satelliettuner pakketten en smartcards. f. Hygi�nische producten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100