Waar kan je een medaille niet te duur laten namaken?

Een vriendin en ik hebben samen een internationale wetenschapsprijs gewonnen. De prijs was een gouden medaille (niet echt goud) en een oorkonde voor beiden. We hebben echter maar één medaille gekregen, dus willen we hem ergens laten namaken. Nou zijn we naar een winkel gegaan en die zegt dat het pas kan vanaf €700,-. Dat lijkt mij nogal veel...

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zijn inderdaad winkels die wedstrijd trofeeën verkopen, daar zou ik je naar toe "sturen", maar ik had zeker geen €700 in gedachten, dat is wel erg duur... De andere mogelijkheid is meer in de privésfeer: je kent vast iemand die creatief is, een hobbyist dus. Deze persoon zal zoiets wel kunnen, met een beetje fantasie en kennis van materialen kom je een heel eind.

€ 700,- is voor het maken van zo'n medaille extreem duur. Het kan zeker goedkoper! Dat kan in iedere sportprijzenwinkel. Het trefwoord, waarmee je via Google andere winkels kan vinden die dergelijke medailles kunnen namaken, is "sportprijzen". Je kan hiermee online winkels vinden en fysieke winkels. Verder kan je via de website www.detelefoongids.nl een sportprijzenwinkel vinden in jouw woonplaats of in heel Nederland. Vul daarvoor "sportprijzen" in bij Wat/Wie op die website en de naam van jouw woonplaats of "Nederland" bij Waar. En natuurlijk: Van harte gefeliciteerd met het winnen van de prijs!

Bronnen:
www.detelefoongids.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100