Galaxy S2 besteld maar na 13 dagen nog steeds niet geleverd. Wat nu?

Hallo allemaal,

Ik heb op 30 november een Samsung Galaxy S3 besteld op Phonespot.nl De levertijd was 1 dag maar hij is er nog steeds niet. Ik heb al meerdere keren een mail gestuurd maar daar word niet op gereageerd. Verder staan er geen contactgegevens zoals een telefoon nummer etc.

Wat kan ik nu het beste doen?
Ik heb namelijk wel €450 betaald en ik ben bang dat ik die nooit meer terug zie.

Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nogmaals contact met hen opnemen, desnoods schriftelijk en druk op de ketel zetten. Even verder zoeken op Google zoeken levert dit op; Postbus 21508 3001AM Rotterdam Tel: 0684646664 http://www.phonespot.nl info@phonespot.nl

Ik heb even rondgeneusd op review-sites als deze ; http://www.trustpilot.nl/review/www.phoneshop.nl. Waar enkelingen goede ervaringen hebben. Deze winkel zou goedkope buitenlandse toestellen verkopen met software die niet gelijk is aan de Nederlandse software die op de telefoon moest staan. Ik denk dat je het beste nog wat mailtjes kunt sturen, en verder afwachten.De meesten kregen hun toestel namelijk alsnog geleverd.

Stuur een nette officiele mail (met een lees bevesteging) dat je van de koop afziet en bestel elders een andere telefoon. Mocht hier ook geen andwoord op komen doe dan officiele aangifte. Vermeld dut wel eerst in de mail dat als je binnen een bepaalde tijd geen andwoord hebt je aangifte gaat doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100