Is zoo plus een betrouwbare webshop?

Die kom ik heel vaak tegen als ik op dierenbenodigdheden zoek op internet en ik shop redelijk graag via internet.

Weet jij het antwoord?

/2500

jazeker, op vele kattenfora hoor ik positieve berichten over zooplus.

Website voldoet goed aan de regels van consuwijzer http://www.consuwijzer.nl/shopscan/ Vervolgens ben ik gaan zoeken op internet en vond dit van 3 jaar terug: http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=9&t=67783&start=80 Inmiddels hebben ze van alles veranderd en als het drie jaar later nog bestaat is het betrouwbaar ja. Toegevoegd na 2 minuten: Nou toch ben ik wat minder enthousiast toen ik deze site las: http://www.webwinkelvergelijker.nl/shop-details/1522/Zooplus.nl.html Het gaat daar echt niet altijd goed!

Heb daar 2 weken terug eea besteld en de volgende dag in huis. Kreeg een kortingsbon voor de volgende aankoop. Spul was goed, snelle levering, en goedkoop. Zou er zo weer bestellen.

Heel goed! Ze doen wat ze beloven, alleen hun klantenservice is in het engels, das het enige nadeel. Zit toevallig net op een pakketje van ze te wachten, zou tussen 9.30 en 19.30 geleverd worden, maar ligt eerder aan tnt dan aan hen. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen, gratis speeltjes of extra korting. Daarnaast zijn ze voordeliger dan menig dierenwinkel.

Voor de prijs hoef je het inderdaad niet te laten! (maar kijk wel af en toe eens op andere webshops, soms vind je het elders nog goedkoper!). Ik ben een uiterst tevreden klant. Leveringen zijn er altijd erg snel. Een keer heb ik een probleem gehad met de website en heb ik een klantenservice telefonisch moeten contacteren. Dit gesprek verliep in het Engels. Nou, wat je Engels kan noemen, want het was duidelijk te horen dat Engels niet de moedertaal van de helpdeskmedewerker was. Het was een erg moeizaam en lang gesprek, maar de bestelling is volledig correct toegekomen en het was zelfs nog goedkoper dan op de website!

Ik koop hier al ruim 2 jaar mijn kattenvoer. Hele snelle levering, nooit klachten gehad en tot nu toe nog steeds de goedkoopste.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100