Ik wil nu iets van marktplaats kopen, hoe weet ik of ik beschermd ben?

Ik wil iets bestellen van marktplaats voor 160 euro. Stel je voor dat ik opgelicht word en het pakketje nooit aankomt, kan ik dan verzekerd zijn en mijn geld terugkrijgen of iets dergelijks?
Ik wil geen antwoord zoals: ik zou als ik jou was bij hem langsgaan want dat is te ver weg.
En wat is pay pal precies?

Weet jij het antwoord?

/2500

Kijk altijd hoe lang iemand al lid is van marktplaats, is iemand nog maar net lid dan zou ik mijn twijfels hebben. Is dit bedrag te mooi om waar te zijn, koop het dan niet. Kopen via marktplaats is altijd op eigen risico.

Het is en blijft een kwestie van goed vertrouwen, want je hebt nergens garantie. Houd altijd in het achter hoofd dat je geld kwijt kan zijn, dus bij grote bedragen zou ik het persoonlijk afhalen en aan de deur betalen en als dat niet mogelijk is moet je de overweging maken dat er een kans is dat je opgelicht word. maar in heel veel gevallen is het gewoon betrouwbaar. idd goed kijken of er wat vreemds/opvalt aan de advertentie. Als die al vaag is zou ik er niet aan beginnen.

Paypal is een soort van online bank. Je kan er een rekening openen, dan kan iemand geld naar jouw overmaken via paypal. Als je alleen maar via paypal wilt betalen hoeft dat niet en werkt het ongeveer hetzelfde als betalen met ideal. Wel eerst aanmelden, maar dat werkt ook makkelijk. http://statisch.marktplaats.nl/help/veilighandelen/veilighandelen-checklist.html Hoe het precies werkt: http://partner.marktplaats.nl/html/partner/paypal/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100