Is PayPal Gratis ?

Als ik geld stort via een bankoverschrijving naar mijn PayPal account, is dit dan gratis of zijn hier kosten aan verbonden.

En als ik daarna een item bestel via Ebay, betaal ik dan de normale kosten? Of komen hier nog extra kosten bij aangezien de verkoper hier een bepaald bedrag voor betaalt ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee Paypal is gratis. Als je via Ebay iets besteld dan betaal je gewoon de kosten van Ebay en niks van paypal. Toegevoegd na 1 minuut: PayPal is gratis voor u als koper. Alleen als wij uw betaling moeten omrekenen naar een andere valuta, brengen wij een klein bedrag in rekening. Bij PayPal betaalt u geen kosten voor het volgende: Uw PayPal-rekening. Er worden geen eenmalige of maandelijkse bedragen in rekening gebracht voor uw PayPal-rekening. U heeft dus geen vaste, aanmeld of opstartkosten. Betalen met PayPal. Betalen met PayPal is gratis voor u. Eén uitzondering, namelijk als wij uw betaling in een vreemde valuta omrekenen. PayPal aankoopbescherming. Bij elke online aankoop betalen wij de aankoopprijs en de verzendkosten terug als u de producten niet ontvangt of deze niet aan de omschrijving voldoen, zonder eigen risico. Overigens doen wij dit ook als u op eBay of 2ehands.nl koopt. Lees meer over PayPal Aankoopbescherming. Geld opnemen van uw PayPal-rekening. Het kost niets om geld van uw PayPal-rekening over te boeken naar uw bankrekening Toegevoegd na 4 minuten: Uw PayPal-rekening. Er worden geen eenmalige of maandelijkse bedragen in rekening gebracht voor uw PayPal-rekening. U heeft dus geen vaste, aanmeld of opstartkosten. Betalen met PayPal. Betalen met PayPal is gratis voor u. Wij berekenen alleen transactiekosten, als wij uw betaling naar een vreemde valuta omrekenen.. PayPal Aankoopbescherming. Bij elke online aankoop betalen wij de aankoopprijs en de verzendkosten terug als u de producten niet ontvangt of niet aan de omschrijving voldoen, zonder eigen risico. Wij doen dit ook als u op eBay of 2ehands.nl koopt. Lees meer over PayPal Aankoopbescherming. Geld opnemen van uw PayPal-rekening. Het kost niets om geld van uw PayPal-rekening over te boeken naar uw bankrekening.

Bronnen:
https://www.paypal-nederland.nl/particulie...

bijkomende kosten zouden koersverschillen kunnen zijn als je bv iets koopt uit de UK maar verder is het gratis. Het voordeel is ook als je je eigen rekening koppelt aan je PP rekening. Dus als er dan €10 op je PP staat er je moet €15 betalen dan zal de transactie gewoon plaatsvinden en gaat er €5 van je rekening over naar PP. Hoef je verder niets aan te doen, Je bevestigt een betaling met je e-mailadres en ww van PP.

Bronnen:
hersenpan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100