is sokken in sandalen echt de grootste mode flop allertijden?

ik heb ergens gezien op youtube dat sokken in sandalen de grootste mode flop is maar is het ook allertijden.
ik er een ergere mode flop geweest welke dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nog erger, witte tennissokken onder een pak. Soms ook nog met een rood en blauw streepje aan de boord, bbbbbrrrr. Toegevoegd na 1 minuut: Die sokken werden veel verkocht op de markt in bundels van 4 of 5 paar voor 10 gulden.

De pantykousjes met een bloot stukje been en daarboven de rok.

Veel mensen zullen vinden van wel. Ik word er zelf ook niet blij van. Maar hetzelfde geldt voor naveltruitjes met blote zwembandjes eronder. Ik denk altijd: zou niemand haar verteld hebben dat dit niet zo'n handige keuze is? Van sokken in sandalen is tenminste bekend dat het een afknapper is!

mode misschien niet, maar steunkousen en daarboven een blote knie is ook spuug- en spuuglelijk.

Voor sommige mensen wel en voor anderen niet, mode is een betrekkelijk iets wat meestal niet erg lang duurt. Het dragen van een spijkerbroek die bijna op je knieën hangt vind ik persoonlijk een stuk minder maar is nu wel in de mode!

een legging op een dik lichaam....... Mijn vader loopt ook op van die jezusnikes met grijze sokken (arrghhhhhh) echt voor iemand van boven de 70. inderdaad pantykousjes. lelijke eeltvoeten in open schoenen

Als diabeet is het voor mij beter geen blote voeten te hebben in o.a. sandalen. Het zal mij dan ook geweldig aan mijn anus oxideren wat men er van vindt,dat ik er sokken of sneakersokjes onder draag! Wat mij betreft dus: Nee!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100