Wat is een leuk simpel kapsel?

Ik heb haar met een slag en wat krullen, het zit in laagjes en de lengte is ongeveer tot net onder mijn schouderbladen, ik zoek iets wat niet moeilijk zelf is te maken. En wat niet heel erg veel tijd kost.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

een leuke hoge staart met een bananenklem of je haar draaien en een klem eronder Toegevoegd na 5 minuten: kijk even dit filmpje

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=Ag2HByFczZ0...

Een leuke wilde hoge knot..

Kaal!

Zoals je je haar nu beschrijft lijkt me dat een leuk en makkelijk te onderhouden kapsel. Maar als je twijfelt kun je beter even naar de kapper gaan; die heeft er meer verstand van. Op internet is het toch een beetje lastig om te beoordelen welk kapsel bij je past.

Blader eens in wat tijdschriften en kijk wat je leuk vindt. Daar ga je mee naar de kapper en je vraagt of ze zoiets ongeveer bij jou kunnen maken. Een beetje kapper kan dat. Overigens klinkt zoals je het nu hebt ook leuk. Ik ben er jaloers op (maar ja, ik ben een man van 49 en de enige krullen die ik heb zijn houtkrullen in mijn werkplaats)

Je moet een lok laten knippen met laagjes en dan tot net iets over je schouders. Mijn vriendinnen hebben het allemaal nagedaan! ´S morgens een beetje moes erin en het zit helemaal perfect. Je kunt ook gewoon met een klip je haar aan de achterkant vastmaken. Als je het een beetje toepeert is het ook heel leuk.

Overal gedekt, en grappige platte lokjes bij de oren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100