wat vinden mannen aantrekkelijk aan rokjes-dragende-vrouwen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het zien van de vrouwelijk benen en billen.

Omdat je er dan makkelijk bij kunt. Toegevoegd op 07-05-2009 15:29:10 En omdat je dan haar mooie gladde benen kunt zien. Toegevoegd op 07-05-2009 15:34:04 Ik denk dat dat trouwens een smoesje is en het eigenlijk dat andere is ;)

easy access?

Ik denk dat het een combinatie is van vrouwelijkheid en het zien van de benen. (voor veel mannen een opwindend deel van het vrouwelijk lichaam)

Een vriend van mij zegt altijd dat hij op mooie benen valt, dus ik denk dat dat het is.... En vrouwen die rokjes dragen komen in het algemeen ook supervrouwelijk over..... Ze gedragen zich vaak ook zelfverzekerder en dat kan ook heel aantrekkelijk zijn

Ik denk de benen die er 'onderuit steken'

''Ze gedragen zich vaak ook zelfverzekerder en dat kan ook heel aantrekkelijk zijn'' Dat slaat echt nergens op, ik voel me juist helemaal niet zelfverzekerd in een rokje. En ik ken nog veel meer vrouwen die daar ook last van hebben. ;-)

In mijn geval het zien van de benen ( ik ben een echte benenman ) Dit in combinatie met een elegant hakje zodat de kuiten extra mooi uitkomen.

Dat betekend dat ze graag hun benen laten zien. Bij de vrouwen die hun benen fatsoenlijk onderhouden kan het zeer aantrekkelijk zijn. Ligt natuurlijk ook een beetje aan de man, of hij op mooie benen valt. Mooi voorbeeld zijn de tennisdames van Wimbledon ;)

Dat het meestel (soms)(meestalniet) sletjes zijn. En dat je er makkelijk achter komt of het daadwerkelijk sletjes zijn.

de kans op een windvlaag ;)!!!

Ik vermoed hetzelfde wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan rokjesdragende vrouwen. In mijn geval: ik kijk graag naar mooie benen. Een rokje vind ik een mooiere omlijsting van die mooie benen dan een korte broek. Onbewust zal ook best het idee meespelen dat dat rokje zomaar op zou kunnen waaien (de suggestie dat er meer te zien kan zijn), en voor sommigen ongetwijfeld ook het idee van easy access: de suggestie dat er meer te *voelen* zou kunnen zijn...

mannen zijn simpele zielen en houden ervan als er niet teveel aan de verbeelding word overgelaten. Ze denken waarschijnlijk: "Waarom iets verbergen dat je ook kan laten zien..."

Een rok legt de nadruk op de vrouwelijke contouren. Een goed passende broek is moeilijker te krijgen. Ik zie maar weinig vrouwen bij wie een broek goed zit. Ja, misschien zit die wel lekker, maar de pasvorm is slecht. Juist een rok laat meer te raden over. Tenzij het inderdaad een kort rokje is. Hoe kort en strak moet die zijn?

Sommige vrouwen zijn wel mooi en de aantrekkingskracht tussen de seksen maakt dat het voor mannen aantrekkelijk is om blote benen te zien.

Het binnenste, wat je alleen met je hart kunt zien telt, al het andere is begoocheling... Rokjes-dragende-vrouwen is leuk of niet leuk, maar niet meer dan dat...

Een vrouw in een rokje zorgt ervoor dat de testosteronspiegel van een man stijgt (dit veroorzaakt het zogenaamde oerinstinct). Een programma in de mannelijke hersenen veroorzaakt deze reactie die ervoor zorgt dat hij opgewonden raakt bij het zien van vrouwelijke benen. Dit is wederom een verschil tussen de mannen en vrouwen: mannen raken opgewonden door wat ze zien en vrouwen juist door wat een man tegen haar zegt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100