Wordt Syoss Haarverzorging werkelijk aanbevolen door kappers?

In de reclame van syoss zeggen ze dat het professionele haarverzorging is en dat de kappers het aanbevelen enzo. Klopt dat ook? Want je krijgt heel veel voor heel weinig.

Toegevoegd na 32 minuten:
Want zelf gebruik ik shampoo en conditioner van 13,95 euro uit een kruidenzaak.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij mijn kapper kenden ze het merk niet, maar ze vonden wel dat mijn haar er wat beter uit zag. En de shampoo bevalt mij goed. Ik gebruik de Color variant. Toegevoegd na 53 minuten: Na je uitbreiding: Als die shampoo goed bevalt, gewoon die blijven gebruiken. Die uitspraak in de reclame is net zoiets als: Als het aan de kat lag, koos ze Whiskas. In sommige gevallen klopt het, en bevelen kappers het aan (en wil de kat graag Whiskas) en in andere gevallen is het niet zo.

Nee bij niet, mijn haar werd niet mooi glanzend, eerder droog.

Het zal niet 'fout' zijn, maar de vraag hier is: wat wil je ervan geloven? Want als je de reclame gelooft is elk product ook het aller-allerbeste. De kappers die ik ken werken niet met Syoss, maar dat zegt ook niet zoveel. Probeer het gewoon eens uit en kijk of JIJ er tevreden mee bent. Dat is het belangrijkste.

Mijn zusje is kapster en kende het ook niet. Zij heeft het geprobeerd maar kan er niets mee worden. Ik gebruik het ook en ik ben er zo blij mee. Mijn haar zit weer geweldig. Volgens mij is het van swartzkopf en dát is wel weer een gerenommeerd merk.

Eens in de zoveel jaar staat er weer iemand op die beweert professionele haarproducten te hebben. Een tijdje terug was het John Frieda. Pure marketing om het product aan de man te brengen. Het is net als alle andere merken, gewoon weer een variant op variant op variant... Xinix zou gezegd hebben; 'Je moet die reclamejongens niet geloven'

Ik geloof zowiezo niet dat de shampoo bij de kapper beter is dan die van thuis. Het is gewoon een verkoop praatje. Het komt niet goed over als de kapper andrelon gebruikt, die we ook thuis hebben. Mensen willen bij de kapper het gevoel hebben dat hun haar iets bijzonders heeft meegemaakt. Dus het is onzin!

Ja, dat noemen ze dus reclame. Ze doen alles om jouw dat product te laten kopen. En wat ze daarbij vertellen is natuurlijk onzin, net zoals in alle reclames. Niet geloven dus, maar gewoon uitproberen wat er aan producten te koop is totdat je iets hebt dat je bevalt.

De producenten hoeven maar twee kappers in heel Nederland te vinden die het product goed vinden en ze kunnen er een reclamecampagne mee beginnen. Syoss is net zo professioneel als elk ander merk bij de drogist. En het ene merk is beter dan het andere en dan nog vaker is het maar zo hoe prettig jij het vindt en hoe je het vindt ruiken en of je vindt dat het genoeg schuimt. Gewoon heel persoonlijk. Dat ze het professioneel noemen zegt niets over of je het prettig vindt om te gebruiken. Misschien gewoon een keer proberen?

Er zullen altijd kappers zijn die het aanraden. Weer andere kappers raden een ander merk aan. Dat heb je als er meer dan 14000 kapsalons in nederland zijn

Jaja, en wasmachinefabrikanten raden Calgon aan, tandartsen raden Oral B aan, topfokkers raden Pedigree aan en als het aan de kat lag, kocht ze Whiskas. Wat dat eigenlijk betekent: - Calgon heeft een deal met Bosch, Siemens, Whirlpool, AEG etc. om gezamenlijk reclame te maken. - Tandartsen worden bezocht door vertegenwoordigers en krijgen de leukste extraatjes van de Oral B-vertegenwoordigers. - Als je al één topfokker dik betaalt om in je commercial te komen, kun je zeggen dat Pedigree Pal wordt aanbevolen door topfokkers. - De kat zal je niet tegenspreken als je zegt dat ze Whiskas zou kopen. - Als Syoss Haarverzorging wat kapperszaken sponsort, is de andere kant van de deal dat die kapperszaken Syoss-producten gebruiken in de zaak.

Er zal altijd wel ergens een kapper zijn, die het spul verkoopt en zegt dat zulk goed spul is. Wat moet zo'n vrouw/man anders? Ja,sommige kappers bevelen het aan.

je kapper weet wat het beste is voor je haar, laat je goed adviseren en geloof niet wat de massaprodukten vertellen in de reclame. syoss is een onderdeel van henkel allemaal grote namen. elk haar is anders, en als je echt iets goeds wil kan alleen een goede kapper dat. vraag is naar redken of sebastian en als je ook nog wat voor het millieu wil doen en een produkt wil waarvan ik uit ervaring weet dat het echt goed is en doet wat je verwacht probeer eens DAVINES! vraag er anders naar op info@cheapenchic.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100