Hoe maak je een alu hoedje?

Bestaan er instructies?

Toegevoegd na 23 minuten:
Maakt het verschil welke kant folie aan de buitenkant zit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Belangrijk is het om de alufolie zo om je hoofd te wikkelen dat: - je voorhoofd bedekt is; - je achterhoofd bedekt is tot de haargrens; - ruimte voor de oren: optioneel; - er genoeg alufolie bovenop je kruin is dat er geen gat overblijft; - je van de alufolie op je kruin een punt boetseert Vooral die punt is essentieel. Die zorgt ervoor dat je negatieve energie of hersenspoelgolven terugstuurt de ether in. Heb je geen punt, dan blijft deze energie in je aluhoedje hangen tot deze zo sterk wordt dat het aluhoedje gaat werken als geleider in plaats van afweer. De dosis negatieve stralen en/of hersenspoelgolven die je bij dit omslagpunt te verwerken krijgt kan dodelijk zijn, of in ieder geval je geest frituren.

het simpelste hoedje maak je door alluminiumfolie rond je hoofd te draaien, maar je kan het met toeters en bellen zo modieus maken als je wil. primair doel is echter dat er geen straling wordt doorgelaten, vooral geen negatieve straling ;))

Pak een bloempot en bekleed die met aluminiumfolie, haal deze er dan vanaf en je hebt een aluhoedje. Zo zijn je hersenen beschermd tegen invloeden van elektromagnetische velden. Succes!

Uitleg met video erbij hoe je een (volgens de makers) sexy 'tin foil hat' maakt. De uitleg is wel in het Engels

Bronnen:
http://www.wonderhowto.com/how-to-make-sex...

Als voorbeeld van bovengenoemde uitleg:

Door een bestaand hoofddeksel te omwikkelen met alu folie. Denk er om,dat je dat niet in de volle zon, of een regenbui doet, anders werkt ie niet.

Ik wil even waarschuwen dat je geen tongpiercing mag dragen als je een aluhoedje op hebt. Dit kan namelijk een electromagnetische flux in de hersenen veroorzaken, en dat is zeer schadelijk. Onze mede-beantwoorder Harm Dekker heeft dit zelf meegemaakt en je kunt wel merken wat de gevolgen zijn.

Nou kijk. Is eigenlijk is heel simpil. Is dan doe je de aluminiumfolie en die wik je om de hoofd. Met de puntje of de zonder maak nie uit, maar moet als zonder de punt wel goed om de hoofd met strak enzo, dat de straling afweerkaast. Alle instuchtis is op de link

Bronnen:
http://zapatopi.net/afdb/

Voor het wikkelen van een aluhoedje dient men eerstens over de geschikte mindset te beschikken, anders kan men nooit aanvoelen welk type voor u het meest geschikt is. Moet zoals u zelf stelt de matte kant buiten of binnen, wikkelt u topdown of andersom, met punt of zonder punt? Dit zijn allemaal vragen die grote inleving in de persoonlijke gevoeligheid vergen. Gelukkig is er een manier om deze gevoeligheid te trainen en inzicht te krijgen in uw persoonlijke ontvankelijkheid; u leest eerst alles met betrekking tot samenzweringstheorieën wat u op het net kunt vinden en daarna zal de enige juiste weg u geopenbaard worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100