is het verstandig om in een kringloop winkel gebruikte rubberlaarzen te kopen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor, na aanschaf even een sopje met een weinig bleekwater er in, even in de laars gooien en schudden. In tegenstelling tot andere (gebruikte) rubberwaren kun je deze redelijk veilig aanschaffen.

Lijkt me niet, tenzij je ze testen kunt op waterdichtheid, maar een paar nieuwe kost je de kop niet hoor!

verstandig lijkt met me uit t oog punt van mogelkijke ziektes niet ik zou ze iig heel goed schoon maken mocht je anders besluiten

Lijkt me niet zo fris, waar iemand anders met z'n zweetvoeten in gezeten heeft. Voor een paar euro's meer heb je nieuwe.

De laarzen kun je zo in de wasmachine doen en wassen. Maar nieuwe laarzen zijn echt niet zo duur. En soms heb je geluk bij de kringloop,en zijn ze nog nooit gedragen.

Als ze er nog prima uitzien, waarom niet? Stop ze in een plastic zak een nachtje in de vriezer als je dat hygiënischer vindt.

Bronnen:
Eigen ervaring

Niet doen joh, je weet nooit of je voorganger voetschimmels oid heeft gehad, bah bah.

Gewoon kopen, als ze er nog goed uitzien, scheelt je toch weer een paar tientjes als ze een beetje van goed kwaliteit zijn. Wat de hygiene betreft, keertje uitsoppen en laten drogen met krantenproppen en je hebt goedkoop een mooi paar laarzen.

nee bij een gewoone winkel heb je al goeie laarzen voor 5 euro.

Nee, ik zou in dat geval iemand meenemen die er verstand van heeft. Misschien is het profiel wel scheef weggesleten en heb je er een slechte wegligging mee. En bij een noodstop zou je maar zo kunnen uitglijden! Ik denk dat bredere sloffen verstandiger zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100