hoe kun je zo snel mogelijk dunner worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

minder eten

Door een week de citroensapkuur te doen. je krijgt dan een week (bijna) geen calorien binnen en valt ongeveer een kilo per dag af. Of het gezond en blijvend is, vraag ik me af, maar daar vraag je ook niet naar. Het is wel even doorbijten, want leuk is de citroensapkuur niet (en ik spreek uit ervaring, alles ruikt na 3 dagen naar versgebakken croissantjes....) Toegevoegd na 1 minuut: mocht je t willen proberen, je kunt er alles over lezen in bijgaande link.

Bronnen:
http://www.citroensapkuur.nl

Door in een holle lachspiegel te kijken.

Zo veel mogelijk bewegen en zo weinig mogelijk eten en dat dan zo lang mogelijk vol houden. Waarschijnlijk ga je dan snel dood, maar dat is je vraag niet.

VEEL water drinken en veel bewegen.:) Ondertussen licht verteerbare dingen eten. Eten moet je. Maar drink continu water! Dan val je heel gauw af.

In plaats van suikerdrankjes ga je water drinken! Eet gezond, groente enzovoort. Spree met jezelf af minimaal een halfuurtje per dag te joggen. Hou elke dag bij hoeveel je weegt! Eet inplaats van chipjes enz als tussendoortje tomaat of komkommer met zout, ook heerlijk! En voor je het weet, pas je weer in die mooie jurk! Toegevoegd na 1 minuut: En, helaas... neem absoluut GEEN ijsjes.

ik drink groene koffie en het schijnt te werken dat is bij iedereen anders.

Jezelf dunner zien. Een andere snelle methode is er niet.

Niet meer eten, alleen water drinken en fruit eten

water drinken...gewoon eten en bewegen. als je je buikje iets platter wil moet je huishoudfolie om je buik doen en dan gaan schoonmaken of dingen doen helpt bij mij super. door dit ben ik in een korte tijd van 62 naar 56 gegaan en dat naar me zwangerschap succes!

Door een poosje helemaal niets te eten en vooral niet te drinken. Je lichaam bestaat namelijk vooral uit vocht, dus als je dat niet meer toedient en zoveel mogelijk afvoert word je heel snel dun. Maar het heeft nogal wat bijwerkingen. En je gaat er ook nogal snel dood aan. Is dat je bedoeling? Ik overdrijf misschien wat maar als je een strandvakantie geboekt hebt en over twee weken superslank in de zon wilt liggen ben je echt helemaal verkeerd bezig als je supersnelle methodes gebruikt (die zijn er) om gewicht te verliezen. Hoe sneller de methode, des te meer ben je na een halfjaar namelijk aangekomen vergeleken bij je startgewicht van vóór je lijnpoging. Als je dat een paar keer achter elkaar doet is dat de snelste methode om binnen een paar jaar ziekelijke obesitas te krijgen. Is dat wat je wilt? Zoek het liever in methodes die je blijvend kunt volhouden, de rest van je leven. En bedenk dat verreweg de meeste mannen een tikkie aan de mollige kant best aantrekkelijk vinden. :-)

alleen brood eten, om de dag, dus ene dag normaal, dag daarna brood eten. Mag met beleg naar keuze, hielp bij mij erg goed.

Weetje, sneller afvallen bestaat niet. Ik bedoel je komt toch ook niet sneller aan. Die kilo's wat nu te veel is, heb je ook opgebouwd. Het heeft ook geduurd. Zie dit ook andersom. Alles op z´n tijd. Beter langzaam en gezond dan snel en gevaarlijk.

Minder eten en meer bewegen, het aloude adagio. Gezond is het echter niet ; eigenlijk moet je niet sneller willen afvallen dan je aangekomen bent, en een kilo per maand is vaak al te snel, tenzij je heeeel veel overgewicht hebt. Wat er sneller afgaat, beklijft maar zelden (of eigenlijk : blijft maar zelden lang weg). Heb je al een goed gewicht en wil je om welke reden dan ook dunner worden, dan speel je met je gezondheid. Da's nooit slim natuurlijk. Toegevoegd na 3 minuten: Als jij overigens eén van de vier meisjes op de foto in je avatar bent, is afvallen onder alle omstandigheden vermoedelijk een heel slecht idee : ale vier meisjes zijn nog in de groei, en bovendien hebben ze geen van alle overgewicht. Anorexia heb je zo, en het is de meest dodelijke psychische ziekte, met een sterfepercentage van 50 (!!!!) %. (i.e. van de 100 meisjes krijgt er 1 anorexia, en daarvan geneest de helft. De rest bezwijkt er dus vroeg of laat onder. Allemaal hebben ze geweldige tips om snel dunner te worden, maar allemaal in de categorie : slecht advies).

Voedselvergiftiging krijgen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100