Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe bepaal jij de maat van een Ray-Ban zonnebril als je hem online besteld?

Bij een fysieke zaak kun je de zonnebril passen, maar bij een webshop niet. Hoe weet je dan welke maat je nodig hebt? Zijn er sites die dit uitleggen?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Mode
2.7K
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Er zijn brillen webshops waar je een foto van jezelf kunt laten maken via jouw webcam en daar wordt dan de bril op afgebeeld. Dan kun je kijken hoe de bril staat en volgens mij kun je bij die webshops ook de maat bepalen. Ik heb zelf ook een keer op deze manier een bril gekocht maar ik weet niet meer bij welke webshop dat was maar er zijn er meerdere waar je je bril kunt passen.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Na even googlen kwam ik uit op http://www.fuva.nl waarin je de online- paskamer tool hebt http://www.fuva.nl/service/aviator-paskamer/en een mooi blogbericht over het passen van een zonnebril staat http://www.fuva.nl/blogs/informatie/welke-maat-moet-ik-pakken-bij-een-ray-ban-aviator/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Een fijne site! Heb even het artikel gelezen, gelukkig was er een live chat service waar ik het voor de zekerheid nog een keer kon vragen. Zij legde me precies uit waar ik op moet letten. Dank u!
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Antwoord op mijn vraag heb ik dankzij jou gevonden!

Andere antwoorden (1)

https://www.fuva.nl/blogs/informatie/welke-maat-moet-ik-pakken-als-ik-een-zonnebril-uitkies/

Goed artikel!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
5 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding