Hoe kan je een pony goed kammen?

Ik heb een schuine pony, maar hij blijft niet goed zitten. Tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

misschien wat mousse erin, en dan fohnen zoals je het wil? daarna zou je ook nog wat haarlak kunnen gebruiken. succes!

Mouse of gel erin, fohnen, en plukjes trekken. Toegevoegd na 44 seconden: Ik heb ook een schuine pony en heb het geleerd van mijn kapster.

Probeer eens nieuwe hoefijzers. En anders even langs de dierenarts.

Beton-gel

Zoals eerder gezegd zou ik mousse gebruiken, alleen kan je het een beetje in je kam doen. Ik dit las ik vandaag als tip op een Andrelon mousse. En als het na het kammen nog steeds niet blijft zitten kan je het proberen met klipjes. Is je haar net geknipt? dan moet je misschien even wachten tot je pony net iets langer is, over het algemeen blijft het bij een bepaalde lengte (scheelt meestal niet veel..) echt precies goed zitten.

Je kunt hem vastzetten aan een poetspaal en een manenkam gebruiken.

Toen ik nog een schuine pony had deed ik schuifspeldjes in mijn natte pony (voordat ik ging slapen). Als ik 's ochtends wakker werd was mijn haar droog en zat mijn pony schuin. Wel opletten dat je de schuifspeltjes niet te veel in het zicht gebruikt, ze maken een afdruk op je haar.

Je kunt bijvoorbeeld je haar borstelen/kammen, en er dan (als je écht heel eigenwijs haar hebt) een walm haarlak inspuiten. Lukt het nog steeds niet? Vraag dan advies aan een proffesional (kapper). Succes! Liefs Hart.

Gladmakende crème van Andrélon.

daar zijn speciale kammen voor,ga eens naar ponnypark slagharen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100