Doet een schoonheidsspecialiste ook aan opmaken met make-up?

Volgende week trouwt één van mijn beste vriendinnen.
Hartstikke leuk natuurlijk, en ik moet er op mijn paasbest uitzien ;-)

Maar ik heb een gebroken hand en kan mijzelf dus echt niet opmaken nu en de meeste mensen die ik tot nu toe gevraagd heb die hier bij mij in de buurt wonen die moeten natuurlijk gewoon werken etc. En de andere mensen die heen gaan die wonen allemaal verder weg.

Nu vroeg ik mij dus af of je bijvoorbeeld afspraak hiervoor kunt maken bij bijvoorbeeld een schoonheidsspecialiste of ergens anders? Of doen ze daar niet aan? Iemand anders nog goede tips waar je hiermee terecht kan? Ik kan zelf echt nauwelijks een mascara vast houden nu, dus zelf doen is echt geen optie haha. Hoeveel het kost maakt me niet uit.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat doen ze. Tenminste, de schoonheidsspecialistes waar ik ben geweest doen het allemaal, vaak even na de behandeling: zal ik ook nog een make-up aanbrengen? Het beste kan je van te voren even bellen en vragen of ze het doen en of ze tijd voor je hebben 's ochtends. Maar ik heb nog nooit meegemaakt dat ze het niet doen. Als ze het niet doen kan je altijd een kapper bellen, die doen het vaak ook. Ik ben bij veel kappers geweest waar ze altijd een visagiste hebben werken, die doet ook de make-up van de bruid vaak, zodat ze het complete pakket kunnen aanbieden. Als je dus je haar ook nog moet laten doen omdat je er tóch op je paasbest uit moet zien kan je dus ook de kapper even vragen, dan hoef je niet de hele stad door.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100