Voor mijn bruiloft heb ik een Porsche 911 kunnen regelen. Ikzelf vindt een jacquet wel erg mooi (zonder hoed). Kan dit samen?

Weet jij het antwoord?

/2500

tuurlijk kan dat. Het gaat er toch vooral om dat het jullie dag is en jullie bepalen hoe de dag er uitziet en hoe jullie die dag er uitzien. Daarnaast kan een jacquet altijd. Staat gewoon netjes.

Dat is een kwestie van smaak natuurlijk, maar een porche is best wel een redelijk moderne auto, en een jacquet (rokkostuum) is wel ERG klassiek. Eigenlijk hoort daar naast ABSOLUUT een grijze hoed - ook een classic oltimer bij. Liefst een zwarte. Even kijken wat je het belangrijkste vindt ; het pinguinpak (ik vind het persoonlijk erg mooi trouwens) of de auto. Wordt het het pak, dan zou ik een mooie oldtimer (jaren 40 of ouder) uitkiezen, wordt het de porche, danzou ik er denk ik een smoking bij uitzoeken. Ook bijzonder stijlvol trouwens. Of gewoon een mooi trouwpak.

Het kan juist zonder hoed, een Porsche is niet zo hoog.... Het kan best cool eruit zien, moderne auto, ouderwets kostuum!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100