Waar kan ik goede jeans kopen? Ik ben op zoek naar goede casual jeans met in de lengte maat 30, voor prijzen tot ongeveer 80 euro.

Ik ben op zoek naar goede casual jeans met in de lengte maat 30, voor prijzen tot ongeveer 80 euro. Zijn er bepaalde winkels (behalve C&A e.d.) waar ik terecht kan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Tot 80 euro is er wel een fatsoenlijk paar jeans te koop. Als je op de aanbiedingen let, kun je zelfs dure merken voor een habbekrats kopen. Nu weet ik niet uit welke regio je komt, maar in Oost-Brabant kun je bijvoorbeeld denken aan Van Tilburg Mode in Nistelrode (in de periode met de stapelkortingen nog interessanter), in Zuid-Oost Brabant heb je in Son en Bergeijk Jeanshouse Bergmans en net over de grens in Lommel Bergmans Outlet (die overigens strikt genomen geen outlet is). Daarnaast heb je nog de ketens als Men/Women@Work en JeansCentre voor prima spijkerbroeken. En dan vergeet ik er vast nog wel een paar. Overigens is het bij jeans wel zo dat duurkoop niet per se een goede koop hoeft te zijn. De een heeft prachtige spijkerbroeken bij de Zeeman en de ander kan alleen maar de dure van Levi's of andere merken aan.

Ik ben zelf erg tevreden over de jeans van WE. O.a. te koop via Wehkamp.

H&M heeft al leuke broeken vanaf €9,95. In allerlei maten en kleuren. De kwaliteit is ook zeer goed.

Op Spijkerbroeken.nl vind je ook groot aanbod jeans en het handige is dat je op prijs kan filteren, dus tot 80 euro kan instellen. Daar staan alleen wel jeans op die je online kunt kopen, weet niet of je meer op zoek was naar een 'echte' winkel/

Bronnen:
http://www.spijkerbroeken.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100