Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waar kan ik goed koop burlesque kleding kopen online?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Mode
793
Antoni
11 jaar geleden
Is burlesque kleding hetzelfde als de jurken van de zangeressen van Within Temptation en Evanescence? Dan heb je misschien iets aan de antwoorden op deze vraag: "Waar kun je zo'n jurk kopen als bijvoorbeeld als degene in Within Temptation of Evanescence??": http://www.goeievraag.nl/vraag/persoon-gezondheid/mode-accessoires/jurk-kopen-bijvoorbeeld-degene-within.380193 Ik weet overigens niet of alle winkels uit de antwoorden een online winkel zijn of hebben. Je kan ook op www.marktplaats.nl, www.speurders.nl en www.ebay.nl regelmatig goedkope tweedehandse burlesque kleding vinden.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
uhm nee das gothic nee ik bedoel burelsue dat is ook een dans striptease dance je hebt ook een film van burlesque
Antoni
11 jaar geleden
Sommige winkels die gothic kleding verkopen, verkopen ook burlesque kleding, bijvoorbeeld deze http://www.victorianflowers.nl/ dus misschien hebben de kledingstijlen toch iets met elkaar te maken. Niet dat ik gelijk moet hebben, dat zeker niet, maar ik vond de website van deze winkel, toen ik met Google nog eens opzocht, wat "burlesque" ook weer betekent.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

in (internet)winkels met carnavalskleding vind je altijd wel burlesque kleding.

Toegevoegd na 1 minuut:
http://www.beslist.nl/products/mode/r/burlesque/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding