Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Heeft iemand misschien ervaring met deze site http://www.uggsoutletonlinenederland.eu? Of deze wel te vertrouwen is? Alvast bedankt.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Mode
683

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Ik heb veel Uggs online gekocht, die waren allemaal nep, de medewerkers van de hulpdesk hebben allemaal beloofd dat die echt uggs waren. Sommige waren redelijk goed nepperds sommige erg slecht bijv nep bont van binnen of die hoge Uggs erg nauw aan de bovenkant. IK zal nooit van een site kopen waar je ziet EMS of western Union staan Ems is China Post dus 100% dat die uit China komt. De meeste oplichters gebruiken Wester Union om te betalen. Ik weet niet welke oplichters site het was maar ze aanraden mensen om niet te kopen waar Western Union opstaart, en in mijn ervaring hebben ze gelijk. Elke kleding/Uggs site die hebt gebruikt en waar ik heb met een credit card of Western union betaald waren van nep spullen en ik heb mijn geld verloren. Heb bij een paar site met Paypal betaald, daar kan je tenminste een verschil openen, toen heb ik mijn geld terug gekregen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding