Welke maat heb ik nodig voor het bestellen van een broek? (zie uitleg)

Ik wil een broek bestellen bij loudmouth maar ik heb geen idee welke maat ik moet hebben. Het gaat om deze broek: http://us.loudmouthgolf.com/index.php/children/boys/disco-balls-black-b.html ik ben 1,59 m, welke maat moet ik dan hebben? Alvast bedankt voor een antwoord.

Weet jij het antwoord?

/2500

De broek is in inchmaten. 1 Inch is 2,54cm. Volgens mij is de eerste maat de taillewijdte en de 2e de heupwijdte. Meet je eigen maten op en deel de uitkomst door 2,54. Kijk dan in de maattabel welke maat het dichtst bij jouw opgemeten maat komt. Lengte is niet zo belangrijk. Als je maar oplet dat de lengte wel lang genoeg is, hoewel dat met jouw lengte niet zo snel het geval zal zijn.

Hai,je moet eerst de lengte van je benen opmeten en dan bij de maat kijken. Op deze site staat het in inches dus moet je het omrekenen naar cm. Hier heb je een speciale rekenmachine voor nodig! Deze heb ik voor je gevonden: Eenhedenrekenmachine. Als je er niet uit komt zet dan even de lengte van je benen als reactie bij mijn antwoord of als aanvulling bij je vraag, dan zal ik proberen het voor je uit te rekenen! Groetjes vlindertje

Bronnen:
http://www.eenheden-omrekenen.info/eenhede...

Aangezien het een stretchbroek is, kijk je naar je lengte die je nodig hebt. Dit meet je op vanaf je kruis naar je hiel. Dan kijk je welke 'waiste'(taille) maat je nodig hebt. Dit meet je boven je heupen. De centimeters die je meet deel je door 2,54 en je komt op inchmaten uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100