Wat past het best bij het onderstaande rokje?

Een wit hemd zoals op de afbeelding is met mijn complexiteit geen goed plan, en dat is ook niet bestand tegen koud weer. Wat zou wel passen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zwart truitje, met of zonder col. Of de groene of rode kleur die erin zit, op het moment heb je allemaal pully's in kleuren. Gewoon een kleur pakken dan wordt het ook niet te druk en kleed mooi af.

een bodyblouse zal er erg leuk en toch ook sexy bij staan. zie afbeelding:

Ieder blousje of zelfs trui in 1 van de kleuren die ook in de rok terug komt. Ik denk dat met behulp van de juiste assocoire er alles wel mee te combineren is. Ik denk dat ik zelf zou gaan voor een roze blousje met een zwarte sjaal eroverheen. Stijlvolle rok in elk geval! Toegevoegd na 1 minuut: Als ik 'm nog eens goed bekijk zit er eigenlijk wel heel erg veel roze in om er iets roze boven te dragen. Misschien zou ik dan dat groen/blauwige nemen wat er ook in voorkomt, daar een shirtje, trui of blousje van zoeken en dan ook met een zwarte sjaal.

Voor 'op sjiek' zou ik een korte (taillehoge) rode of roze blazer uitkiezen, niet aansluitend, maar wat wijder in de taille, voor 'gewoon' zou ik gaan voor een oversized, tamelijk grof gebreide zwarte trui, met evt een grote col, of met een roze of rode, of (als je dat staat...-groene) sjaal, en stevige zwarte laarzen.

Een rode trui, zoals op je avatar, dan hoef je ook niets nieuws te kopen, lekker zuinig is dat...

een zwart topje en daaroverheen een zwart kort vestje met lange mouwen.

Een rood shirtje met een zwart dun vestje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100