Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kostbaar zijn Swarovski-kralen? Is de prijs in deze webshop niet erg goedkoop http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/beauxbijoux/?

Op de volgende webshop, http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/beauxbijoux/, worden echt hele goede producten verkocht (ik koop er altijd m'n sieraden voor speciale gelegenheden enzo). Maar nu kwam 'k een armband tegen van Swarovski kralen. http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/beauxbijoux/a-22612600/armbanden/armband-van-swarovski-kralen En ik vroeg me sterk af of deze armband déze prijs wel waard is. Swarovski kralen zijn toch veel waardevoller?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Mode
670

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Ik maak zelf ook swarovski-juwelen. Bij mij komen ze wat duurder uit maar de kraken die zij gebruikt heb ik nooit gebruikt. Dus kan ik niet zeggen hoeveel ze kosten! Maar zo kralen komen normaal tussen de 30-60 eurocent. Ik krijg altijd korting als ik 100 swarovski-kralen koop. Daarom kan het ook zijn dat deze wat minder duur zijn.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding