Hoe komt het dat je er beter uitziet met hoge hakken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik probeer het verschil onder woorden te brengen tussen platte zolen en hoge hakken: - platte zolen is misschien wat stoer, stevige pas, je staat stevig op je voeten. - hoge hakken, je staat wiebelig op je benen, loopt voorzichtig, lijkt kwetsbaarder. Dit komt als zeer vrouwelijk over.

Veel vrouwen lopen op hoge hakken tegen alle medische adviezen in. Inderdaad je wordt er langer van. Maar belangrijker: het verandert je hele postuur. Om te beginnen wekt het de illusie dat juist de benen langer zijn geworden. Omdat de kuitspieren geprononceerder uitkomen, beantwoordt het been beter aan het algemene schoonheidbeeld. (zo vinden velen) Verder verandert het de manier waarop het achterwerk en borsten uitkomen, alsmede de manier van lopen, door menigeen als ‘sensueel’ ervaren.

Door het lopen op hakken neemt je lichaam een andere houding aan. Billen staan wat meer naar achter en je gaat meer rechtop lopen, daardoor heb je rechte schouders en druk je de borsten naar voren.

Een hoge hak is sexy en het accentueert het been. Mooie benen zijn volgens onderzoek het lokmiddel voor mannen.

Veel vrouwen willen zo goed mogelijk voldoen aan een optimaal beeld wat mannen van vrouwen hebben. Vreemd eigenlijk want de meeste vrouwen die dat doen zijn al getrouwd! Ook is het een signaal naar de andere vrouwen toe, zo van , kijk mij eens lopen met mijn hakken! Vrouwen reargeren vaak veel sterker op andere vrouwen, omdat ze vooral voor andere vrouwen er beter willen uit zien. Ga eens bij de kassa staan kijken , naar vrouwen die er staan te wachten. Ze kijken hoofdzakelijk naar andere vrouwen!!!! Ze worden bekeken van top tot teen en het liefst ook nog van achteren als de vrouw weg loopt. Zeer vermakelijk om te zien en ja , je staat zelf ook maar te wachten, dus kijk je rond.

Heb het ook geprobeerd,maar iedereen ik zelf incluis,vond dat ik er belachelijk mee uit zag! Geldt dus niet voor iedereen.

hahah ik zie er niet uit op hoge hakken hoor ik klap met mijn enkels zo links en rechts om hahhaha dat is niet echt charmant.Maar als je er goed op kunt lopen ziet er wel elegant uit mooie strakke kuiten en je bent langer.

is gewoon sexy maar je moet er wel goed op lopen anders laat maar want dan ziet het er niet uit

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100