Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Bestaat er een eyeliner speciaal voor contactlensdragers?

None

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Mode
538

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Ja, het verdient de voorkeur altijd cosmetica te gebruiken waarop staat: antiallergisch. Ook cosmetica producten die vlug uitlopen of kruimelen zijn voor contactlenzen dragers af te raden.

In de vakhandel zijn natuurlijk speciale oogmake-up producten voor contactlenzen gebruikers te koop. Dit soort producten zijn ook zeer aan te bevelen voor mensen met hele gevoelige ogen.

Toegevoegd na 10 minuten:
http://www.beautydiscover.nl/beautydiscover_artikelen/makeup-camouflagetechnieken/de-juiste-makeup-voor-dragers-van-contactlenzen/

Toegevoegd na 19 minuten:
Deborah - Precisione Eyeliner

Deze eyeliner bevat een unieke kwast, de ultradunne top van Toray-vezels garandeert een professioneel resultaat. De eyeliner bevat de vloeibare high-performance formule met een geavanceerde kwastpunt voor een dunne, veegvaste lijn. De eyeliner is geschikt voor gevoelige ogen door de verzachtende eigenschappen van kamille-extracten en linde-extracten, is sneldrogend en ongeparfumeerd.

Toegevoegd na 20 minuten:
http://www.ilmo-cosmetics.nl/nederlands/deborah_eyes.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Clinque is een goed merk voor contactlensdragers.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding