Ik heb een vierkant hoofd en ik ben 17. Kan mijn schedel nog groeien of moet ik er maar mee leren leven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sorry, maar dat is onzin. Niemand heeft een vierkant hoofd. Het wordt wel eens zo genoemd: Iemand met een vierkant hoofd wil graag in beweging zijn en is minder geschikt voor saai kantoorwerk. Zulke mensen kunnen fysiek heel wat aan en herstellen snel van zware lichamelijke inspanningen. Worden mensen met een vierkant hoofd verplicht om lang stil te zitten en zich te concentreren, dan gaan ze afwezig naar buiten zitten staren, of worden ze heel ongedurig. http://www.goedgevoel.be/gg/nl/676/Gezichtsleer/article/detail/26791/2008/01/01/Laat-naar-je-hoofd-kijken.dhtml En er zijn verschillende gezichtsvormen: Vierkant - Het vierkante gezicht heeft een breed voorhoofd en een sterke, brede kaaklijn. Het kan rechthoekig lijken als het gelaat smal is en meer tradioneel vierkant als het gelaat breed is. Dat is een heel stoere gezichtsvorm. Nee, je hoofd zal niet veel meer veranderen als je 17 bent. Wel kun je met een juist kapsel heel veel doen aan hoe je over komt. Dus ja, je zult er mee moeten leren leven.

Je hebt een vierkant gezicht en je zal er mee moeten leren leven, maar of dat nu zo erg is? David Beckham heeft ook een vierkante gezichtsvorm. Vierkante gezichten hebben sterke, hoekige lijnen rond de kin en kaak die ongeveer dezelfde breedte hebben als het voorhoofd. Een korte verzorgde baard brengt deze lijnen in evenwicht en zorgt voor een mannelijk en toch zacht element.

Bronnen:
http://www.kapsels.net/tips3/baard-gezicht...

een vierkant hoofd is gewoon onmogelijk dus je hoeft er niet mee te leren leven. als het echt 4 kant is neem dan geen blockhead en probeer eens een petje. de dokter zal beslist niet mogelijk doen om te kijken wat de mogelijheden zijn wat betreft cosmetische ingrepen. de vorm van je schedel zelf zal niet veranderen, maar de dikte van je huid bv weer wel. zit het hoekige on top, kan je met een kapsel e.e.a. verbloemen. heb je een hoekig gezicht zou ik er vooral niets aan doen!! mannen met een hoekig gezicht blijken bijzonder aantrekkelijk te zijn voor vrouwen. ben je een vrouw kan je ook heel veel doen met je kapsel en make up. Toegevoegd na 48 seconden: oops..... dat van de vrouw en make up kan je dus gewoon overslaan he...

Bronnen:
http://www.kennislink.nl/publicaties/de-id...

Het klinkt wel negatief zoals jij dat zegt: "moet ik er maar mee leren leven!" Ja! Leef ermee! Een vierkant hoofd is juist heel stoer! Kan ook heel goed met stekeltjeshaar hoor! je hoeft het niet te verbergen onder een lange haardos. Kijk maar:

Je gezicht kan een beetje vierkant zijn, daar verandert waarschijnlijk niks meer aan, wel kun je naar kapper gaan en vragen welk kapsel het best bij je gezicht pas. Maar je gezichtsvorm past wel bij je het zegt iets over wie je bent.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100