Wat is een lichaamspakking en wat voor pakking zou je een man aanraden?

Ik ga naar de sauna en mij is een behandeling aangeboden. Er zijn volgens de folder lichaamspakkingen met:

- regenererende gel met Lavendel en Honing
- ontgiftende cacaopakking van pure cacao
- heilzame moorpakking

Klink allemaal erg lekker, maar wat is het nut van zoiets, hoe werkt het en wat zou iets zijn voor een man van mijn leeftijd (41)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ha ha, klinkt leuk zo'n pakking is niks anders dan dat ze je insmeren met een prutje en een tijdje laten liggen en dan spoelen ze het er weer af. Het werkt een beetje hetzelfde als een gezichtsmasker dat vrouwen weleens gebruiken, het geheel afsluiten schijnt goed te zijn en verder bevat zo'n pakking dan ingredienten die goed voor je huid zouden zijn. Wat een "moordpakking" is zou ik echt niet weten en om die reden zou ik DIE misschien nemen. Tussen die 2 andere lijkt de cacao me meer iets voor een man dan lavendel en honing (dat laatste klinkt meer om een heel zacht velletje te krijgen) maar zelf betwijfel ik een beetje of het erg veel uitmaakt wat je kiest, dus OF vraag wat ze je aanraden of ga voor wat JOU het meeste aanspreekt. Een deel van de beleving zit ook tussen de oren Toegevoegd na 1 minuut: ps o ja en na het insmeren dekken ze je (soms) af moet doeken of folie, wordt je een soort mummie zeg maar

ik zou voor de lavendel en honing gaan. dan ruik je lekker aan het eind. ik heb de cacoa wel eens gedaan, het is niet eens eetbare chocola... dus je voelt een een oneetbaar bonbonnetje. maar het houd eigenlijk niets in. kan je niet switchen voor een lekkere massage?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100