Hoe kun je model worden als je 13 bent? (graag uitgebreid uitleg)?

Ik wil echt heel graag model worden voor bijvoorbeeld een reclame ofzo. Maar dan niet voor altijd dus niet als een soort baan. Zou dat kunnen en hoe en waar zou ik dit kunnen doen? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Reclame voor bijvoorbeeld modewinkels waar je met hun kleren loopt, of echt gewoon in een reclame spelen? Want in een reclame zitten geen modellen, daar spelen acteurs die zich hebben ingeschreven bij een castingbureau en uitgekozen zijn. Dus wat jij moet doen, is met je ouders onderzoeken welke castingbureaus er zijn en waar jij je zou willen laten inschrijven. Dit kost meestal altijd wel een bepaald bedrag (en dan moet je ook nog 'professionele' foto's laten maken, of je moet iemand kennen die dit goed kan).

Meld je aan voor HNTM de vokgende keer en voor Elite model of the year. Yfke Sturm heeft edn boek geschreven over hoe je midel wordt, daar staan tips in. Denk er goed over na het is ook een eeenzaam beroep, met veel haat en nijd en je hebt altijd honger.

1. laat foto's van jezelf maken, heel veel verschillende 2. maak daar een mooi boekwerk van 3. google een modellen bureau bij jou in de buurt 4. schrijf je daar in en geef je boek met foto's. Let op inschrijven kost meestal geld! En voor je je inschrijft, eerst controleren op www.kvk.nl of het een echt modellen bureau is! Anders ben je misschien je geld en nog veel meer kwijt... 5. Nu wacht je af. Het modellenbureau belt jou wanneer ze een opdracht voor je hebben Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100