Ruitjes en strepen overheersen als je rond kijkt voor een nieuw overhemd. Saai en suf. Waar kan ik leuke overhemden vinden? Vintage met lollige

prints en grappige kleuren. En vooral..... grote maten. Met mijn twee meter en boven omtrek van 125 cm zijn de doorsnee overhemden al snel te krap.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

koop leuke stof op de markt of in een lollige (internet)stoffenwinkel en laat ze maken! ik maakte ze voor mijn zoon ook!

Ik scoor wel eens een fijn XXL overhemd in Batavia Stad. De outlet van Napapijri heeft wel eens wat in mijn maat. De outlet van Kappa ook. Er is ook een outlet van High and Mighty. Een enkele keer slaag ik niet in Batavia, maar meestal wel.

op het hoekje van lijnbaansgracht/elandsgracht in Amsterdam(in de buurt van marnixstraat/kinkerstraat. Is een winkel die is gespecialiseerd in grote maten overhemden. Deze heeft veel verschillende motieven

Toets op Google "overhemd ontwerpen" in en je krijgt vele sites die op (jouw) maat maken. Onderstaande link is goedkoop omdat ze de shirts in Thailand laten maken.

Bronnen:
http://www.itailor.nl

Probeer het eens bij Tommy Hilfiger... Duur, maar wel erg mooi! Ze zitten heel mooi en daar hebben ze ook weinig ruitjes. Omdat het een merk is met goede kwaliteit kunnen ze jou in die winkel vast helpen met je maat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100