Kun je blonde highlights uit je rode haar krijgen ?

Ik heb een paar dagen geleden blonde highligts in mijn rode haar laten zetten, en ik vind het wel mooi. maar ik zou het liefste mijn oude haar terug willen, kan je dit eruit wassen met een speciale champoo ? zo niet hoelang duurt het ongeveer voordat het eruit is ? x

Toegevoegd na 1 uur:
ik was trouwens vergeten te zeggen dat het verf is, dankjewel voor jullie reacties maar hoelang duurt het voordat het eruit is ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het een kleurshampoo is gaat het er na een aantal keer wassen eruit. Als het echt verf is dan blijft het er in zitten totdat het is uitgegroeid.

Blond is gebleekt en zal je eruit moeten laten groeien. Dat krijg je er niet zomaar meer uit. Je kunt bij de kapper je haar weer rood laten verven maar ik zou dat zelf niet doen aangezien het toch oranje kan worden ipv rood.

Als je het haar hebt laten blonderen is de kleur er uit gehaald. Dit kun je niet zo maar terug krijgen, je moet het eruit laten groeien. Toegevoegd na 12 uur: Je haar groeit ongeveer 15 cm in een jaar. Het ligt er dus een beetje aan hoe lang je haar is voor dat je highligts eruit gegroeid zijn.

je kunt het toch opnieuw verven? erover heen zegmaar? of kan dat niet?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100