Wat kan ik tegen kiespijn doen? İk ga morgen naar tandarst, hij word getrokken maar de pijn nu is niet teverdragen..

Kiespijn..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Naast de tips die hier al gegeven zijn (kruidnagel, alcohol, ibuprofen) nog de volgende: - Helpen ibuprofen en paracetamol niet? Kies dan voor een pijnstiller op basis van naproxen (aleve) - IJs. Niet voor in je mond of tegen je wang, maar voor in je handen. Wrijf een paar ijsblokjes in een hand, hierdoor neemt de pijn af. - Slapen met kiespijn: zorg dat je met je hoofd wat hoger gaat liggen door een dikker kussen te nemen of klossen onder je bed te plaatsen. Sterkte!

Bronnen:
http://www.gratis-tips.nl/gezondheid/kiespijn/

Paracetemol al in ingenomen?

Ibuprofen is naast pijnstillend en koorts verlagend ook ontstekingsremmend. Wel oppassen als je maagklachten hebt.

o wat vervelend,neem een ibuprofen dat help echt! Ik hoop voor je dat je dat in huis hebt,misschien kun je er één bij je buren halen? Ik wens je veel sterkte

Heb je flink sterke alcohol in huis? Neem een klein slokje. Niet doorslikken maar je zieke kies ermee spoelen. Toegevoegd na 49 seconden: Je moet het dus zo lang mogelijk in je mond houden.

Koud water of een water met een ijsblokje in de mond, dan verlicht even de pijn. Als je het steeds opnieuw doet, verdwijnt langzaam de pijn. Sterkte!

en van de flink sterke alcohol misschien zelf ook maar een paar extra slokjes nemen zodat je wat sneller en vroeger in slaap kan vallen.

Als je kruidnagel in huis hebt, leg er dan eentje tussen je kies en wang.

Als je sterke drank in huis hebt : dan moet je die kies spoelen met alcohol . Omdat alcohol die kies verdoofd .

Bel de spoedtandarts. Die kan je adviezeren wat je moet doen. Staat meestal op de voicemail van je eigen tandarts. Sterkte!

Bel de tandarts op en vraag of je alsjeblieft eerder mag komen! Werken kun je waarschijnlijk toch niet met zo'n pijn, dus je bent hartstikke flexibel en neemt genoegen met elk plekje dat hij heeft en elke wachttijd die nodig is om de verdoving te laten inwerken. Doen!! Toegevoegd na 1 minuut: Anders is Brufen Bruis (op recept van je tandarts) een goede pijnstiller.

Bij de DA drogist is spidifen te koop. En spidifen is op basis van ibuprofen met I-arginaat. Je neemt deze in combinatie met een paracetamol ( dat mag) en dan heb je binnen een paar minuten al verlichting . (Je zou ook morgen na de ingreep advies kunnen vragen bij je dokter of tandarts over tramadol. Tramadol is niet zo maar in de losse verkoop te koop omdat het morfine bevat. En tramadol is een pijnstiller die toch echt vele malen beter helpt dan alle pijnstillers die je zomaar zonder recept kunt kopen. Dit staat tussen aanhalingstekens omdat je NU pijnstillers nodig hebt en niet morgen. Maar t is zeker de moeite waard om toch even te informeren naar tramadol voor een eventuele volgende keer)

het met kauwgom stillen. plak wat kauwgom er op en je kan weer (redelijk) normaal doen

Tandpijn is vaak een zenuwpijn en niet te onder drukken met zo maar een pijnstiller.Een morfineachtige pijnstiller heeft dan meer effect maar dat is nogal een heftige pijnbestrijder met vaak behoorlijk wat bijwerkingen. Misschien is je kies inmiddels al getrokken,heel veel beterschap.

De combinatie van paracetamol en ibuprofen helpt heel goed! Tegelijk dus!

tea tree olie op een watje doen en daar op " bijten" kan ook verlichting geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100