Iemand tips voor wat-te-doen met lang haar?

Ik ben gezegend met (in mijn ogen) heel mooi, gezond en lang haar (ik wil niet arrogant klinken, want er zijn ook dingen waar ik niet tevreden over ben).

Ik vind het leuk om er veel dingen mee te doen. Zo vlecht ik het soms in, maak ik een staart toupeer ik het en maak er een knot van etc.

Mijn vraag aan jullie is of jullie nog meer leuke tips hebben om met mijn haar te doen. Hebben jullie leuke links? En het liefst waar alles stap voor stap wordt uitgelegd want de handigste ben ik niet.

Mijn haar is overigens op een lengte. Behalve nog een kleine overblijfsel van mijn pony. Ik wil er niet in knippen en moderne kapsels hoef ik ook niet! : )

Alvast bedankt!

Toegevoegd na 7 minuten:
O ja, ik heb stijl haar.
Op de foto in mijn avatar heb ik de vorige dag de hele dag met 2 invlechten ingelopen en toen kreeg ik dat kruleffect :-)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

hieronder een filmpje. Hopelijk heb je er wat aan:)! Toegevoegd na 4 minuten: handig voor in de zomer:D

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=b18KZs5lQWo

Misschien vind je op deze website wel wat inspiratie. http://www.firanet.nl/kapsels-haarmode/kapsels-voor-lang-haar/ Toegevoegd na 6 minuten: Of op deze: http://www.firanet.nl/kapsels-haarmode/lauren-conrad/

Ja ik heb ook dat probleem maar ik heb krul ik doe het eigelijk altijd in een staart zo kent iedereen mee. Maar het probleem dat ik heb ik dat als ik een panny zou knippen het allemaal gaat krullen Je zou ook ja haar los kunnen doen en het mooi bol kammen en fohnen veel succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100