Heeft iemand ervaring met het ontkleuren van haar?

Ik heb mijn har onlangs laten ontkleuren omdat ik het te donker vind. nu heb ik het middenbruin maar de kleur is heel snel vervaagd, weten jullie hoe dit kan? Binnen 3 weken moet ik het weer opnieuw verven, duur geintje!

har = haar!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als ik jou was zou ik teruggaan naar de kapper die het gedaan heeft. Daar krijg je toch een bonnetje dat als garantie dient. Trouwens je hebt het alleen over ontkleuren. Ik neem aan dat het daarna geverfd is. Toch? En drie weken is veel te kort. In feite mag de verf niet vervagen, maar moet je na een week of zes (hangt af van hoe snel hets haar groeit) de uitgroei laten bijwerken. Terug naar de kapper dus en verhaal halen.

mijn ervaring met ontkleuren is dat dat het halve werk is. nadat je ontkleurt heb moet je het ook verfen met de nieuwe lichtere kleur. anders kan je idd weer terug. als het zo is dat je eigen haar kleur na het nemem van al deze stappen toch terug komt, was je je haar te vaak, of met head and shoulders of de verf heeft er niet lang genoeg ingezeten.

Ik heb mijn haar een half jaar geleden laten ontkleuren. Ik verfde het al 20 ! jaar bruin, omdat ik al jong grijs werd. Er was geen ene kapper die het aanwilde. Ben naar de Kinki gegaan en die hebben ontkleurd, was geen enkel probleem. IK moest 55 min zitten met de ontkleuring. Mijn haar is nu echt wit, van mezelf, en het heeft niet geleden. Het is nog lekker zacht. ik heb er zeker gèèn spijt van, integendeel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100