Waar kan ik BH's maat 80AA kopen/bestellen?

Beetje moeilijke maat, er is wel 75AA, maar dan is de band te strak en bij 80A zijn de cups te groot. In de Livera of Hunkemoller oid kan ik ze niet vinden...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Goeie vraag! Ik zoek er altijd al naar. De BH's van HEMA (tienerlingerie) hebben de band te strak/of cups te groot, idem bij H&M. Zelfs de 'echte' lingeriezaken verkochten me een te grote cupmaat, omdat ze gewoon niet anders konden leveren. Mijn tip: koop van de bandjes-verlengers bij een fourniturenzaak (of markt), deze verbreden de omvang zoveel je wilt en als je er niet teveel naar kijkt valt het bijna niet op!

Daarvoor moet je toch echt naar een goede lingeriezaak. Als zij het niet hebben kunnen ze de maat altijd nog bestellen.

Heb je al eens bij de HEMA gekeken? In de tijd dat ik daar werkte hadden we ze wel, maar dat is al even geleden.

Je kunt ze bijv. bestellen bij Dessous XXL. Is weliswaar een Duitse site maar ze verkopen in ieder geval je maat tegen naar mijn mening redelijke prijzen. Hoop dat je hier kunt vinden wat je zoekt.

Bronnen:
http://www.dessous-xxl.com/

http://www.daintylady.co.uk/ misschien hier?

het makkelijkste is als je gewoon zo'n extra stuk band koopt, die je bij de aansluiting extra aansluit, daardoor krijg je een langere band. maar anders kan je evenop duitse sites kijken, hier zijn er heel veel. (ik weet er nu even geen, maar ik stuur straks wel een link)

80AA kun je lijkt me bestellen bij de site van hunkemöller! De Hunkermöller in Beverwijk raadt dat alle klanten aan die hun maat niet kunnen vinden, dus ik zou dat zeker proberen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100