Wanneer gebruik je veel make up?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als mensen vragen: Wie is dat meisje. En het antwoord is, "dat is degene met zoveel make up op". Dan draag je teveel make up.

als je heel lelijk bent van je eigen

Om iets te camoufleren, lid tekens

wanneer je bv bij toneel werkt.. of als je fotomodel bent...

Als het er bijna afvalt....en TEveel als het er echt afvalt.....

Op de televisie, toneel en in de film wordt veel make-up gebruikt, de belangrijkste reden hiervan is om de effecten van het felle licht tegen te gaan.

Als je graag wil opvallen. ~ Modellen gebruiken veel make-up bij foto-shoots ~ Als je naar een disco gaat of een feest met een paar vriendinnen doe je meestal ook veel make-up op ~ Als je op een verjaardag bent bijvoorbeeld, is het erg leuk om je op te maken met make-up

Als je bang bent dat je zonder make up niet knap genoeg bent.

Als je er uit begint te zien als een barbie. Of er zo uit wilt zien:)

als je elke dag draagt is het al veel. als je niet meer zonder kan, dan is het teveel,

mensen gebruiken make-up omdat ze onzeker zijn en make up verbergt veel dingen maar gaat uiteindelijk af doordat je bijv. zweet en dan zie je het alsnog dus eigenlijk heeft make-up niet echt veel nut

Als je onzeker bent. Dat hoeft niet alleen met je uiterlijk te maken te hebben. Bijv als je verlegen bent of denkt dat je anders er niet bij hoort.

Als je dat graag wilt!

Als je een vrouw bent om beter over te komen. Als je een man bent weet ik het niet.

Wanneer je,nét als Michael Jackson destijds,een huidziekte hebt of een andere gezichtsaandoening,b.v. een litteken

je gebruik veel make up als je daarmee afsteekt tov de mensen (lees vrouwen) om je heen. Bij een wandeltocht is dat veel sneller dan bij een fotoshoot. Ik heb je vraag letterlijk gelezen (dus wanneer is het veel, in vergelijking met wanneer is het weinig). Als je eigenlijk bedoelde: Wanneer gebruik je (het beste) veel make-up, zie veel van de andere antwoorden

Er zijn zoveel verschilende redenen.. -Voor toneel -Voor een feest -Omdat je onzeker bent -Omdat je het leuk vind om op te doen.

Vrouwen gebruiken volgens mij teveel make-up als ze onzeker zijn. Vooral om rimpeltjes en oneffenheden weg te werken. Maar er zijn ook vrouwen die zo'n dikke laag plamuur mooi vinden. Ik zie nog weinig vrouwen die geen make-up dragen. Ik persoonlijk gebruik alleen oogschaduw en lippenstift

toen ik ging trouwen, ik ben van mezelf niet zoveel make-up gewend, dus het leek voor mij alsof er heeel veel op kwam. maar het zag er toch heeel erg mooi en natuurlijk uit, toen de schoonheidsspecialiste dat deed.

nooit

om lidtekens of lelijke plekken van je gezicht te verbergen, of om jezelf NOG mooier te maken.

Als je te zwaar opgemaakt ben,bv: om naar het werk te gaan of overdag. S'avonds daarentegen als je uitga kan je je wat zwaarder opmaken zoals smoking eyes,super mooi trouwens.

Ik vind persoonlijk dat.. als je wimpers meer op spinnenpoten lijken.. Je overdag met een dikke laag foundation/blush/oogschaduw/lipstick etc. de straat op gaat.. en je gezicht misschien zelfs afgeeft.. Dan gebruik je (te)veel make up.. :P oh, en als je make up snel op gaat, (bijv. iedere 2 maanden nieuwe foundation) dan gebruik je ook veel make up. :) goeie graadmeter..! die van mij heb ik al een jaar.. haha Toegevoegd na 2 minuten: less is more.. :)

Als je graag wil opvallen, je vind dat je er niet mooi uitziet of bij bijzonderheden gebruik je meestal veel make-up.

Ik was kortgeleden in Amsterdam: op het station zag ik een meisje dat zich geschminkt had. Strakwit gezicht, geverfde mond tot over haar eigen mond, grote blauwe vlakken boven haar ogen, zeer grote, donkere wimpers (nep of echt; kon ik niet zien), doorgeverfde wenkbrauwen, en puntige hoeken over haar wangen waarvan ik de kleur vergeten ben. Ze was in alledaagse kleren met los (lang) haar. Als ik mij zo zou schminken zou ik daar niet mijn gewone trui onder- of over aan trekken, als je die aan/uit moet doen dan veeg je alles door elkaar, zeker met je haar los. Omdat ze die kleren droeg (en omdat ze er schitterend doch verder niet opvallend uit zag) denk ik dat ze zich vaker zo schminkt. In haar geval zou ze dus echt veel make-up gebruiken.

als je niet meer kan lachen door al die pannekoek op je snoet .......... of als je krampachtig valse jeugd probeert vast te houden (mevr.Paay,mevr.Bruekhoven)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100