• Waarom is 2.sinus(- 666º) exact phi?

Dus de zogenaamde twee getuigen keer de sinus als functie van eenheid en rondheid, waarbij het negatieve getal van de antichrist in graden, oftewel het getal van de christ, wordt ingevuld, en exact phi geeft.

Toegevoegd na 4 minuten:
ook is het zo dat e^arsinushyperbolicus(1/2) = phi

een simpel verband tussen twee van de meest eminente natuurconstanten, wederom met de twee getuigen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

- 666 is het antigetal van de antichrist, dus het getal van de christ, de christus laat zich kennelijk in alles via phi terugzien! Toegevoegd na 2 minuten: God is everywhere!

Ik heb even mijn grafische rekenmachine erbij gepakt en dit is wat er uit je rekensommen is gekomen: 2*sin(-666grad) = 1,618033989 De arcsinushyperbolicus is gewoon de inverse sinus hyperbolicus. Daaruit volgt de volgende berekening met jouw som: e^(sinh^-1(0.5)) = 1,618033989 Deze sommen geven inderdaad de zogenaamde 'Gulden Snede', ook wel 'phi' genoemd (voor de leken: 'phi' is iets heel anders dan 'pi', welke slechts de verhouding tussen de diameter en de omtrek van een cirkel weergeeft). Ik zie deze functies als een soort puzzels. Je kan altijd oplossen waarom dat speciale getal daar is. Ik ben nu nog aan het puzzelen op de eerste opgave, maar in het geval van de tweede 'functie' moet ik je helaas al teleurstellen: Zo is de functie van de inverse sinus hyperbolicus als volgt: arcsinushyperbolicus = ln(x+wortel(1+x^2)) Van het natuurlijke logaritme 'ln', (de 'e-log') is het volgende bekend: e^(ln(x)) = x Jij doet het volgende: e^(arcsinushyperbolicus(0,5)) = phi ; wat betekent: e^(ln(0,5+wortel(1+0,5^2))) = phi Hieruit volgt: 0,5+wortel(1+0,5^2) = phi Zoals je ziet, heeft je eigen 'som' de mathematische constante 'e' zelf weggewerkt. Deze beïnvloedt de uitkomst dus op geen enkele manier. Wat overblijft is het volgende: 0,5 +wortel(1,25) Aangezien geldt: wortel(x* 4) = wortel(x)*wortel(4) = wortel(x)*2 geldt ook: wortel(1,25*4) = wortel(1,25) *2; waaruit volgt: wortel(5) = wortel (1,25) *2 Aangezien het getal 'phi' wordt berekend door: phi = (wortel(5))*0,5+0,5 Kan je stellen: phi = wortel(1,25) +0,5 Dit is precies wat overbleef bij het 'ontmantelen' van jouw functie. De oplossing van het eerste sommetje ben ik nog mee bezig. Toegevoegd na 1 uur: Zie voor die oplossing de reacties.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100