Klopt het dat als je 24 uur in een ketel met Coca Cola drijft, je lichaam vergaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, dit lijkt me heel sterk. Overigens bevat cola wel middelen die dusdanig slecht zijn dat verschillende bacterieën het niet overleven. Ik drink zelf liever water dan cola, maar als ik op vakantie ben in Afrika, dan ga ik toch voor de cola. Ooit van een reisleider gehoord: "One coke a day, keeps the docter away". Nog een leuk weetje voor de reizigers onder ons: als je in de tropen ziek bent en je hebt eigenlijk ORS nodig maar niet bij je, dan kan dit vervangen worden door een eetlepel zout door cola te mengen en dit op te drinken. Heeft hetzelfde effect (en smaakt ook ongeveer even slecht), ik spreek uit ervaring.

Nee, dit is een broodjeaapverhaal.

Da's net zo'n onzin als dat het roest laat verdwijnen. Ik bedoel: als Coca Cola roest kan laten verdwijnen of je lichaam kan 'opvreten', zou jij dan nog cola drinken? Dan was je maag toch ook allang helemaal weggevreten zijn? Met andere woorden: grote onzin! Toegevoegd op 05-05-2009 18:15:54 edit: Dan zou je maag (...) weggevreten zijn? (Was a hard day at the office ... sorry)

ik zou zeggen: leg een stukje rauw vlees 24 in de coca cola en kijk wat er gebeurt... Toegevoegd op 05-05-2009 18:31:39 24 uur dus...

Mythbusters heeft dit al eens behandeld en het is pure onzin.

GROTE onzin, denk dat dan niemand meer Cola hoeft..

Nee hoor, er zit nix speciaals in cola, behalve suiker en koolzuur.

Nee, dat lukt misschien wel met zwavelzuur. Cola is wel enigszins zuur, en daarom niet echt goed voor je tanden. Maar het blijft lekker. :-)

Het niet vergaan van een lichaam spreek ik niet tegen, maar het is zeker wel erg zuur.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/PH

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100