Welke uitvinding is het meest onzinnig gebleken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

die duivelse gestoorde gek die roulette heeft gemaakt tel eens alles bij elkaar op wat krijg je dan 666 en dat is het duivelsgetal

Wapens!

IK zou inderdaad wapens zeggen hoewel die nog wel nuttig zijn. Maar kernwapens zijn wel de meest onzinnige uitvinding ooit. Wapens kun je nog goed gebruiken.

Op onderstaand filmpje worden er heel wat getoond: http://denichjes.blogspot.com/2009/04/rare-uitvindingen.html Toegevoegd na 10 minuten: Ik denk dat onzinnige uitvindingen eigenlijk niet bestaan. Want wat de een onzinnig vind, is voor de ander humor. Onderstaande producten (zie link) bestaan namelijk werkelijk. Er zijn m.i. ook geen verkiezingen voor het slechtste product van het jaar (zoals de slechtste reclame van het jaar er wel is). Toegevoegd na 17 minuten: De consumentenbond kijkt wel naar slechte producten. Het slechtste product van 2009 is de OV chipkaart. Maar dat betreft denk ik meer de huidige invoering. In bijgaande link het artikel.

Bronnen:
http://www.besteproduct.nl/artikelen/beste...
http://www.pcworld.com/article/190478/19_w...
http://www.z24.nl/bijzaken/artikel_126726....

Het regenpak.. Je wordt niet nat van de regen.. maar wel van het zweten! (worden die ondingen nog steeds verkocht?)

Motormuizen. Ik vind muizen zonder motor al irritant genoeg. De klok. Zonder die uitvinding kwam ik vast minder vaak te laat op mijn werk. Geld. Dat is een uitvinding van de duivel. Heeft de duivel wel eens iets goeds gebracht? De onzinkbare Titannic. Blub...blub...blub...! En verder kan een uitvinding op de ene plaats zinnig zijn, terwijl je er op een andere plaats werkelijk niets aan hebt. Wat moet je met een stofzuiger in de woestijn?

Mijn persoonlijke favoriet vind je in de link hieronder, het gaat over een apparaat de bevalling te bewerkstelligen door middelpuntvliedende kracht.

Bronnen:
http://www.google.com/patents/about?id=qtF...

Daar is zelfs een woord voor, voor nutteloze uitvindingen: chindogu. Een chindogu is een (bijna) nutteloos apparaat, maar niet elk nutteloos apparaat is een chindogu. Een chindogu is niet geschikt om echt te gebruiken. Een chindogu heeft geen praktische toepassing. Als een uitvinding plotseling erg handig in het dagelijks leven blijkt te zijn, dan is het geen chindogu meer. Hier nog meer uitleg: http://www.beleidsimpuls.nl/chindogu.php En de website voor Nederlandse chindogu's http://www.chindogu.nl/ Voorbeeld is de afwasborstelhandschoen. De afwas doen met handschoenen én een borstel?!? Terwijl u 5X zo snel kan! Vijf stevige borstels zijn op de vingertoppen gemonteerd. Nooit meer zoeken naar de afwasborstel! Of de hagelhulp. Meer hagelslag naast uw brood dan erop? Giet het er maar uit met de Hagelhulp! Exacte dosering tot op de calorie nauwkeurig! Echt iets voor Big Diet klanten! De stropdasparaplu of de stille theelepels vind je hier: http://helenparkhurst.nl/kunstwiki/wiki/index.php/Voorbeelden_van_Chindogu

Ik kan me niet voorstellen dat er iets nuttelozers bestaat dan dit apparaat: http://www.dumpert.nl/mediabase/520081/99399ff8/meest._nutteloze._apparaat.html Maar het is wel geniaal, je moet echt even het filmpje kijken, zo grappig!

epi-lady...apparaat wat al je overtollig lichaamshaar uit je huid trekt,en echt niet pijnloos..die gebruik je maar 1 keer

De atoombom : die heeft alleen maar de gedachte van een mens sterker gemaakt om de mensheid te vernietigen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100