is de site http://dreamsshop.nl/ betrouwbaar?

ik wil graag wat bestellen maar mijn moeder zegt dat hij mischien niet betrouwbaar is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kan nooit 100% weten of iets wel of niet betrouw baar is , tenzij je mensen kent die daar dingen bestellen. Hij ziet er netjes uit en lijkt mij erg betrouwbaar .

Er is in Kaatsheuvel een winkel hiervoor (ik woon er vlakbij :)). De site geeft die ook aan. Er is dus daar ook een contactadres voor eventuele klachten. Via het contactformulier (zie link) kun je met hen in contact komen en vragen stellen. Je kan ze ook bellen (0416 272065). In de tweede link zie je hun KvK-nummer. Ik heb er zelf nooit iets gekocht maar het ziet er ruim betrouwbaar uit.

Bronnen:
http://www.dreamshoppen.nl/
https://www.kvk.nl/handelsregister/zoekenf...

Je kunt altijd eerst even onderzoek plegen. *check onderstaande aandachtspunten:  de shop heeft een vast telefoonnummer (naast eventueel een mobiel nummer);  de shop vermeldt op de website het wettelijk verplichte bezoekadres*;  de shop heeft haar algemene voorwaarden op de site staan;  de shop is via de site gemakkelijk bereikbaar;  de shop geeft vooraf aan, dat het herroepingsrecht van 7 werkdagen van kracht is, óf een aansluitende periode die meer (werk)dagen omvat;  de shop geeft vooraf aan hoe er betaald moet worden;  de shop vraagt niet meer dan 50% van de aankoopsom vooraf te voldoen, óf een bestelling/levering onder rembours of met een AC is mogelijk;  de shop staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven;  als een aanbieding te mooi is om waar te zijn, dan is die niet waar;  google op de naam van de webshop en zoek naar (negatieve) reakties;  lees altijd vooraf de algemene voorwaarden (de kleine lettertjes); *check de reviews op:  http://www.checkwebwinkel.nl/  http://www.kieskeurig.nl/winkelbeoordeling *check of de naam van de shop voorkomt bij:  http://www.opgelichtopinternet.nl/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl  http://forum.www.trosradar.nl/  http://forum.www.opgelicht.nl  http://kassa.v http://www.klacht.nl/  http://www.meldpunt.tv/?waxtrapp=fpnbfDsHnHUVaBFVA *de shop is aangesloten bij de  http://www.thuiswinkel.org/201101181054 ... eid-zoeken  http://www.keurmerk.info/

Bronnen:
https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.p...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100