Waarom typ je soms woorden in waar je aan zat te denken?

Voorbeeld: Je wil de zin type: Morgen ga ik lekker op vakantie. Op hetzelfde moment denk je aan een strand. dus tik je in: Morgen ga ik lekker op strand.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je droomt weg en bent er niet meer goed bij met je gedachten. Normaal als je aan het typen bent, typ je datgene wat je in gedachten hebt. Dat doe je nu ook. Om die reden moet je dus je gedachten bij het werk houden.

Je typt wat je in gedachten hebt. Als jij wil typen vakantie en net bij op denk je aan strand dan geven jouw hersenen het signaal strand door naar je vingers en typ je dus strand

Komt door de afleiding, waardoor je hersens ook "in de war" raken. Zelda gebeurt wanneer je iets aan het tellen is, en een ander persoon gaat willekeurige getallen roepen.

Dat heeft te maken met het feit dat mensen niet multitasking zijn. Vrouwen schijnen er beter in te zijn dan mannen. Maar echt multitasken kunnen we niet.

Ondanks dat er steeds meer bekend wordt van de werking van de menselijke hersenen staat het onderzoek ernaar mijns inziens nog altijd in de kinderschoenen maar noemt men een dergelijke verschrijving (of verspreking) niet een Freudiaanse?

Sorry, was het linkje vergeten en omdat die niet als zodanig verschijnt onder "reacties" bij deze dan maar.

Waarom zijn mijn vragen verwijderd, het is echt heel irritant.

Je zit soms te denken aan sex, dan typ je sex. Dit komt doordat je verlangt ergens aan en dus reeel of ingebeeld tekort hebt. Dus je kan het vrij makkelijk verhelpen ;-).

Het is simpeler dan je denkt: je hersenen werken sneller dan je handen kunnen typen: je typt dus in wat je op dat moment denkt. Er zit een voorwaarde aan, namelijk dat het een grammaticaal vergelijkbaar woord is. Je typt niet 'Morgen ga ik lekker op mooie'.

Soms noem ik iets een banaan terwijl ik een appel bedoel.... Tja...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100