kan ik als burger een wetenschapper aanklagen? (voor het achterhouden van medische informatie)

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja , als het het jou schaadt , lijkt mij . Nee indien de veiligheid en of de volksgezondheid er niet mee gediend wordt . Want jij doelt misschien op dat vogelgriep onderzoek . Nee er is dacht geen publicatie plicht .

Zoals je het nu verteld in je reactie kan je geen wetenschapper aanklagen. het gaat om een behandel methode en die is getest en goed bevonden.

Ja jij kan dit aanklagen doch besef dat ook zo'n proces een verdomd lange lijdensweg zal worden voor jou want zij hebben ten eerste meer geld dan jij om zich te omringen met gewiekste juristen en bovendien zijn ze beschermd door hun beroeps-orde. Misschien kan je jouw tijd, jouw centen en jouw energie beter aanwenden om op zoek te gaan naar mensen die efficiënte oplossingen hebben voor dit soort nevenwerkingen. Dan ben je op zijn minst al niet meer bezig met het opbouwen van een stressgehalte waarmee je thans jouw immuunsysteem ondermijnt. Het zou me niet verbazen dat jij ongewild deze symptomen in leven houdt vanwege het onbewust ondermijnen van jouw natuurlijk herstellend vermogen. Denk hier eens heel rustig over na want tenslotte tikt jouw klok ook verder en het zou zonde zijn dat je later op je sterfbed moet zeggen 'had ik maar wat meer genoten en naar oplossingen gezocht die later ook anderen ten goede komen' En weet je.... tenslotte zijn we allemaal proefkonijnen in een Universeel Wetenschappelijk Experiment. Dus ook de dokters, tandartsen en andere specialisten weten zich soms écht geen raad met datgene waar jij nu voor staat. Tracht ondanks alles Begrip op te brengen voor hun medische dwalingen. Tracht dus zelf constructief om te gaan met hetgeen jou thans belast. Zou het niet al te gek zijn dat jij straks met een oplossing komt waar zij vanwege hun stressgehalte domweg hebben over gekeken? Het zou alleszins niet de eerste keer zijn hoor... maar dan moet je wel een totale ommezwaai maken qua mentale ingesteldheid... ik zou voor dit soort oplossing kiezen indien ik me in jouw situatie bevond. Immers... De kans is groter dat je zelf een bevredigende oplossing vindt dan dat je een proces tegen hen wint. Liefs en wees Bewust aardig voor jezelf en jouw naasten ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100