Wat is er aan de hand als alles op 1 dag fout gaat?

Neurologisch, iets spiritueels, domweg toeval? Zo nu en dan heeft ieder individu ter aarde (dat neem ik aan) er wel eens last van. Is er een generale oorzaak?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewoon een pechdag,maar wel puur toeval!

Dan is het onwaar... Het kan gewoonweg niet zo zijn dat alles fout gaat... De zon kwam toch op, je lichaam ontwaakte uit een slaap, je hart sloeg, je adem functioneerde goed... Alles ging goed, alleen die paar zaken die jij bij voorkeur wilde doen, liepen anders dan voorgenomen... Dus het is gewoonweg toeval als zoiets gebeurt... Volgende dag nieuwe kansen... Hoe meer je je voorneemt te doen hoe groter de kans dat je niet zult slagen daarin... Toegevoegd na 1 minuut: En is jouw dag al voorbij op dit moment, hoe kun je nu al weten dat alles fout ging?

De oorzaak ligt meestal in allerlei zaken die vooraf zijn gebeurt. Als je de hele dag alles uit je handen laat vallen, dan kan het zijn dat je bv niet goed geslapen hebt, of dat je ergens nerveus voor bent. Gaan op diezelfde dag nog andere zaken fout (je maakt fouten in je werk, je relatie loopt stuk) dan hebben die vaak weer andere oorzaken. Hoe dan ook moet je je realiseren dat je neit alleen deze dag leeft, maar ook alle dagen hiervoor je naar hier hebben geleid. Als het vandaag is, zo'n pechdag: maandagochtend syndroom... Nog even bijkomen van het weekend dus... ;-)

In mijn geval betekent dat dat het waarschijnlijk maandag is. Op één of andere manier gaan C4th en maandagen vaak niet samen. Vanaf het moment van opstaan tot naar bed gaan kan ik er op rekenen dat alles anders loopt dan eigenlijk gepland.

Niets van dat al denk ik.. inderdaad we kennen het gevoel allemaal wel.. ik zeg altijd: wat je uitstraalt, trek je aan..want vaak gebeuren dat soort zaken als je zelf al niet goed in je vel zit.. je hebt dan gewoon een "bad"day.. En dan wordt het lastig om de dag nog om te keren naar iets positiever..je blijft je immers storen.. en valt van het een daardoor in het ander.... Gaat ook weer voorbij maar is wel even rot dan...

Het kan te maken hebben met een toename van aardstraling of zonnewind.

Als je een natte droom hebt gehad, en die dag niet hebt gedouched. Dan is er kans dat die dag alles uit de hand loopt.!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100