Hoe werkt een zetpil?

Het lijkt mij dat een zetpil weer naar buiten word gedrukt.
Hoe kan het dan dat het toch werkt?
Rare vraag misschien...maar ik wil het wel weten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

een zetpil is in het algemeen klein genoeg om geen poepdrang op te roepen en zal dus in de endeldarm blijven. De pil lost daar op en wordt daar opgenomen (omdat in de endeldarm het vocht uit je ontlasting wordt opgenomen waarna het direct naar je lever gaat) Dit zorgt er voor dat de werking sneller en effectiever is omdat het nu geen duik in het maagzuur hoeft te overleven.

Wanneer je een zetpil inbrengt, duw je deze achter de kringspier. Hierdoor zal hij niet uit zichzelf weer naar buiten komen. Of je zou meteen weer moeten gaan persen.

De zetpil zorgt ervoor dat de doorgang v.d. maag naar de darmen geopend wordt en stimuleert de werking van beiden.Hierdoor raakt de maag sneller leeg en komt het voedsel eerder in de darmen.Hierdoor heb je minder last van oprispingen als je last van brandend maagzuur hebt.Ook bij een opgeblazen gevoel en misselijkheid(dit komt doordat de maag stilligt)Door de zetpil wordt maag en darm weer gestimuleert.Dan gaat een zetpil bij migraine de misselijkheid weer tegen en wordt de pijnstiller opname weer bevorderd.Dat hij er niet gelijk uitkomt hebben de bovenstaande anwoorden al goed verklaart

De darmen zijn uitstekend in staat vetachtige substanties op te nemen. Daarom is een zetpil altijd medicijn een een hard vet. Werk snel en efficient. Je moet natuurlijk wel even je gat dichtknijpen.

na alle bovengenoemde goede uitspraken, is het mischien makkelijk om te weten dat een zetpil smal van voren is (makkelijk aan te brengen) en de algehele vorm heeft al de vorm van een weerhaak dus die blijft echt wel zitten...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100