ik geloof niet in geesten!!! wie bewijst mij het tegendeel???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als dat bewezen kon worden, was 't al lang ooit een keertje gedaan en stond 't in boeken die door de wetenschappers geaccepteerd worden.

Wil je er in geloven? Dan zul je vanzelf het bewijs vinden..

Het is niet mogelijk ergens in te geloven en het tegelijkertijd bewijzen. Als iets is bewezen is, weet je het zeker en kan je er niet meer in geloven. Het enige dat jou kan overtuigen dat geesten bestaan is als je er zelf een hebt gezien. Niemand kan jou met een verhaal overtuigen zodat jij er in gaat geloven. Tenzij je goedgelovig bent maar dan geloofde je al in geesten.

Je zult eerst iets zelf mee moeten maken op dat gebied voor je erin kunt geloven. ze zouden mij ook niet kunnen overtuigen,en wat je op tv ziet ,dat kan allemaal in elkaar gezet zijn. maar als jij zoiets mee gemaakt heb,dan zou je een ander ook niet of moeilijk kunnen overtuigen.

Ik denk dat het enigste bewijs is jij zelf, als je het zelf mee maakt. Of iemand naast je die je altijd op zijn woord gelooft. Toegevoegd na 4 uur: Ik vond op dit forum foto's van geesten. Of ze echt zijn.? Bij foto twee moet je goed kijken je ziet doorzichtige hoofden in de gang. http://www.kwebbelhut.nl/topic.php?id=445

Ik heb een keer mijn hond uitgelaten op een compleet verlaten parkeerterrein bij onze camping, schaars verlicht door een paar lantaarnpalen. Ineens zag ik een een lichtvlek van ca. 10cm door het gras wegschieten. Als mijn hond niet was geschrokken en weggesprongen had ik gedacht dat ik het me had ingebeeld. Nu kan ik het nog steeds niet verklaren.

Als jij niet in geesten gelooft, zul je ze nooit, maar dan ook nooit ervaren... Waarom zou iemand moeite gaan doen om jou van iets anders te overtuigen dan dat waarin jij gelooft? Als je enigszins twijfelt aan je eigen overtuiging, dus als je wel gelooft dat geesten bestaan, zul je ze ervaren en bewijzen ze zichzelf... Als jij niet in geesten gelooft, bestaan ze niet voor jou....en wat niet bestaat kan niet bewezen worden....

Het hoeft niet bewezen te worden dat JIJ NIET GELOOFT IN GEESTEN. Dat is namelijk een geloof en geen wetenschap. Een knappe persoon die kan bewijzen dat geesten niet bestaan. -Het kan niet gefilmd worden zonder dat iemand zegt dat er gemanipuleerd is aan het beeld. -Het kan niet gefotografeerd worden zonder dat iemand zegt dat er gemanipuleerd is aan het beeld -Het kan buiten deze opname apparatuur niet (door iedereen) gezien worden met het blote oog. Dus altijd iemand die zegt dat het niet zo is. -Het kan niet door iedereen gehoord, gevoelt, geroken worden. Dus altijd iemand die zegt dat het niet zo is. -Het onzichtbare kan niet (zoals de wind) iets anders (wel zichtbare) beïnvloeden (in ieder geval niet wetenschappelijk reproduceerbaar). De wetenschap is nog niet zover. We hebben nog niet de juiste kennis en middelen (uitgevonden). Er zijn altijd mensen die pertinent niet willen geloven, ook al is het bewezen en aangetoond: neem nu de holocaust van de Nazie's. Zij gebruiken de kracht van de herhaling: "Het bestaat niet". Over 100 jaar zullen de meesten misschien inderdaad wel denken dat het allemaal maar verzonnen was.

Het niet geloven in geesten kan niet weerlegd worden... Geesten bestaan wel degelijk... Maar jij hebt een voorgedefinieerd omschrijving van geesten en daar zal de werkelijkheid nooit aan voldoen... Zo moet het in jouw ervaring een object zijn en wit/doorzichtig en moet door muren kunnen zweven en zo... Kortom jij wil bepalen hoe en wat een gesst is en daar zit hem nou net de moeilijkheid, daarom zul jij nooit geesten zien en ervaren... Het niet geloven in geesten kan niet weerlegd worden... Het is een privé zaak en geesten zijn verlegen... In de tweede wereldoorlog kwamen er amerikaanse schepen in de wateren van Micronesië... En de eilandbewoners wisten niet eens van schepen af die zo groot waren als die amerikaanse, ze hadden catamarans en dat was hun wereld... Zo voer er een US vliegdekschip aan hun horizon voorbij en niemand maar dan ook niemand zag het... Later toen er een voor anker ging voor de kust, toen zag men het nog niet... Toen kwam er een kleine sloep afkomstig van het schip naar hen aan wal en er ontstond contact... Toen vroegen de eilandbewoners waar dat kleine sloepje vandaan kwam zo ver van Amerika... Toen zeiden de sloepelingen dat ze van hun moederschip kwamen... Waar is dat moederschip dan, vroegen ze... Toen wezen de matrozen naar hun vliefdekschip... En de eilandbewoners zagen niets... Ze hadden wel iets gezien, een soort wolk die al dagen op ééén plek hing... Dat wel... Dat vonden ze wel opmerkelijk, want meestal drijven wolken verder, maar deze bleef dar maar op één plek... Dat nu zeiden de matrozen is ons schip... En toen begon het te dagen bij de eilandbewoners... Was die wolk een schip, ZO GROOT... Toen begon het in hun voorstellingsvermogen te dagen en toen pas werd het mogelijk dat ze konden zien wat het werkelijk is... En sindsdien is dat zo gebleven, natuurlijk zagen ze die wolk, maar het kon geen schip zijn, want die zijn toch niet zo groot... Daarmee wil ik zeggen dat je onmogelijk iets kunt zien wat in jouw ervaring niet bestaat, dat geldt voor schepen, maar ook voor geesten... Dus ik probeer niet eens geesten aan te tonen voor je, het is niet mogelijk voor jou om ze waar te nemen... Het niet geloven in geesten kan niet weerlegd worden...

De vraag die je stelt geeft aan dat je niet echt openstaat staat voor de mogelijkheid dat ze zouden kunnen bestaan. En net zoals er mensen zijn die er absoluut niet aan willen dat ze zouden kunnen bestaan zijn er ook mensen die er eventueel voor openstaan, dan zijn er de mensen die het gevoel hebben dat er iets is en dan de mensen die het zelf hebben ervaren. Wat je daar ook voor bedenkt het blijft in dit geval moeilijk om iemand te overtuigen die er anders tegenaan kijkt. Alle soorten van bedrog rondom dit onderwerp helpen natuurlijk niet mee. Ik heb het hier al eens eerder verteld, mijn schoonzoon ziet vanaf heel klein overledenen en zelf heb ik er ook ervaringen mee, maar zolang de enige norm de nu bekende wetenschappelijke insteek is om het voor waar aan te nemen, zullen er geen bewijzen komen die absolute niet-gelovers zullen overtuigen. En dat maakt ook niet uit, elke dag zijn er nieuwe ontwikkelingen en gebeuren er nieuwe dingen. Dus er zal vast een moment komen dat men hier ook nieuwe inzichten over krijgt en misschien op andere wijze kan constateren dat mensen die zijn overleden nog ergens aanwezig zijn. In de oertijd vond men bij wijze van spreke elektriciteit of de telefoon of tv onbestaanbaar, toch waren de ontdekkingen en de ingrediënten daarvoor al gewoon aanwezig maar men kon het nog niet ontdekken, gebruiken of bedenken. In die fase zitten we nu ook over dit onderwerp. En als je het zelf wel hebt ervaren zoals ik het bijvoorbeeld ook heb ervaren weet je dat ok is, het komt te zijner tijd, alles heeft zijn eigen tijd en plaats in het universum en het verloop van de wereld, ook dit

Het tegendeel is niet te bewijzen. Nog nooit is er ook maar enige aanwijzing geweest, dat geesten bestaan. Alles wat voorstanders beweren, komt erop neer dat geesten net zo goed niet zouden hoeven bestaan. Ik bedoel, het komt er steeds weer op neer dat een wereld met geesten er precies hetzelfde uit zou zien als een wereld zonder geesten. Als er geen verschil is tussen een wereld waarin geesten bestaan, en een wereld waarin geesten niet bestaan, kunnen we er dus gewoon van uitgaan dat ze niet bestaan. Als ze al zouden bestaan, zouden ze namelijk geen enkele invloed hebben. Want zouden ze wel invloed hebben, dan zou de wereld er anders uitzien. We zouden je vraag ook anders kunnen verwoorden: "Ik geloof niet in een magische theepot die de Vesuvius van energie voorziet!!! Wie bewijst mij het tegendeel?" Toegevoegd na 1 uur: Ah, daar komen ze al, de minnetjes. Die komen altijd bij dit soort onderwerpen. Mensen, het is toch niet de bedoeling elkaar te gaan minnen puur omdat je een andere mening hebt? Minnen zijn bedoeld voor niet-waardevolle antwoorden. Ik geef ook geen minnetjes aan mensen die melden dat geesten wel bestaan. Ik geef hooguit minnetjes aan mensen die een zinloos antwoord geven, onafhankelijk van of ze nu wel of niet in geesten geloven.

Bewijs is er niet, maar ook voor het tegendeel bestaat geen bewijs.

Niemand

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100