Ooit kom ik op plaatsen of situaties ( nooit eerder geweest) die ik heb gedroomd. Meestal over ongelukken met mijn vrachtwagen.Hoe kan dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wij denken nu te leven , maar in werkelijkheid leven we in het verleden heden en toekomst tegelijk. moeilijk te begrijpen, moeilijk te geloven. Alle informatie uit het verleden en de toekomst is ergens. Zo nu en dan lekt er wat van uit en ervaren we dat in onze droom. Doordat ons bewustzijn niet toerijkend is om dit alles te begrijpen, krijgen we er geen grip op en nemen we maar alleen losse flarden waar. Er zit dan ook geen enkele logica in, geen richtlijnen, geen houvast, toch gebeuren deze dingen iedere dag. Ergens ligt er een groot draaiboek klaar voor ieder van ons. De meeste van ons zullen dit afwijzen en als onzin verklaren, terwijl anderen het wel begrijpen. Dit is wel het meest bijzondere aan deze onderwerpen ,de afstand tussen de voor en tegenstanders. Weer goed voor de duimpjes + en -

Dat kan niet misschien denk je dat je dat gedroomd hebt. Je hebt bijvoorbeeld over een kruising gedroom en op een plek waar je nooit geweest bent zie je een kruising. Maar dat betekent niet dat het dezelfde is.

Je droomt over realistische situaties. Dat zijn situaties die je al eens hebt meegemaakt, of die je je heel goed kunt voorstellen. Je droomt bijvoorbeeld dat je een andere vrachtwagen inhaalt. Je rijdt dan op de middelste baan van een driebaans snelweg. Voor je rijden twee auto's via de oprit die snelweg op. De achterste van de twee geeft een flinke dot gas en gaat meteen naar de middelste baan, om de voorste in te halen. Maar jij wordt ingehaald door een auto die dus op de linkerbaan rijdt. Die is jou voorbij, en gaat terug naar rechts, naar de middelste baan. Deze auto, en de net ingevoegde auto, raken elkaar voor jouw vrachtwagen. Een ongeluk is het gevolg, jij kunt niet meer remmen, en je rijdt op beide auto's in. Twee maanden later gebeurt er iets dat hier heel erg op lijkt. Jij zegt dan dat je een voorspellende droom hebt gehad. In werkelijkheid is dit zo'n vaak voorkomend scenario, dat het altijd wel een keer gebeurt, zeker als je dagelijks vele uren op de weg zit. Hetzelfde geldt voor kruispunten. Welk kruispunt je ook bedenkt in je droom, het zal een realistisch kruispunt zijn. Als je zo vaak op de weg zit, kkom je altijd wel een kruispunt tegen dat precies lijkt op het kruispunt uit je droom. Toegevoegd na 26 seconden: Het zou pas wonderbaarlijk zijn als je nooit eens een situatie tegenkomt waar je over hebt gedroomd.

Het is moeilijk te verklaren dat zoiets gebeurd. Je neemt dus al dromend iets waar wat later in de tijd gebeurd, dit geld nu voor jou vwb ongelukken met de vrachtwagen, maar ik droomde bijvoorbeeld over zaken waar ik vantevoren geen enkele kennis over kon hebben. Toch gebeurden het dagen, maanden, jaren later gewoon. Mensen die ik zou ontmoetten, rampen die gebeurden, mensen die overleden, in sommige gevallen had ik er al eens over gedroomd! En elke keer vond ik het ongelofelijk dat het echt gebeurde! Het meest bizarre was een auto-ongeluk wat me is overkomen toen ik 50 was. Ik droomde daarover toen ik 19 jaar oud was en nog geen rijbewijs had. Maar 31 jaar later ging het exact als in de droom. Er waren mensen bij betrokken die ik pas 30 jaar later leerde kennen en het klopte precies tot op de verschrikkelijke klap.....31 jaar daarvoor werd ik in mijn droom gillend wakker van die klap, 31 jaar later knalde ik gillend tegen het stuur aan.....met op de achtergrond die verschrikkelijke klap

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100