hoe werkt een alcoholslot,en is het mogelijk ander soort lucht te gebruiken?

kan je bv een fietspomp ofzo gebruiken, of iets wat een constantere stroom van lucht uitblaast?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb net gehoord op tv dat je geen neplucht kan gebruiken. Als voorbeeld gaven ze 'een ballonnetje met lucht dat je op het alcoholslot zet'. Klik even op onderstaande link voor meer info:

Je kan de door het alcoholslot onderbroken draden gewoon doorverbinden. Met een fietspomp achter het stuur lijkt mij wat overdreven......

Ik las het artikel ook en natuurlijk zegt de fabrikant dat het niet te kraken is. Echter, het komt mij voor dat een ballonnetje met uitgeademde lucht (geprepareerd voor het drankgelag plaatsvindt) exact de juiste samenstelling heeft als, inderdaad, uitgeademde lucht. Dan kan ie nog de temperatuur controleren maar dan verwarmen we de ballon toch voor op 37,5 graden. However en more to the point: don't drink and drive! Toegevoegd na 1 minuut: Wat je ook kan doen is flink veel bruine bonen eten. Kan je ergens anders mee blazen. LoL Toegevoegd na 3 minuten: En trouwens, ik wil wel zo'n ding. Als ie ook me dna profiel checkt dan is het nog hipper dan "keyless entry" .

Nee, de huidige generatie alcoholsloten zijn zodanig ontworpen dat fraude haast onmogelijk is geworden. De adem wordt op fysieke kenmerken gecontroleerd. Blazen met een ballon, ballonpomp of door een filter zal beslist worden opgemerkt en het startcircuit niet vrijgeven.

Bronnen:
http://www.svg.nl/uploaded/editor_document...

het slot werkt gewoon als een ademanalyse apparaat, die meet gewoon in de lucht de hoeveelheid alcohol. Teveel gedronken, en je auto start dus niet. Elk slot zal wel op een of andere manier te omzeilen zijn. Ook een alcoholslot. Men laat gewoon iemand anders blazen bijvoorbeeld. Alleen de sanctie die het op die manier probeert te omzeilen, stel, iemand blaast in het slot voor die persoon, en jij word vervolgens aangehouden, kan die persoon er op rekenen, dat die persoon heel veel heeft uit te leggen, een enorme sanctie ervoor krijgt, want je pleegt dan 2 delicten, het omzeilen van het alcoholslot, plus rijden onder invloed. Gewoon niet drinken, als je moet rijden... Heb je nooit geen alcoholslot nodig....

je kan ook altijd nog een ander die niet gedronken heeft laten blazen. maar verstandiger is dat ding nooit te krijgen dus gewoon niet drinken als je moet rijden

Volgens mij is elk slot te kraken, dus ook deze. Met een klein flesje perslucht kom je ook ver. Van te voren een klein beetje spuug op het tuitje smeren en dan de perslucht er langzaam in laten lopen. Ook tijdens het rijden zou je random moeten blazen. Ze vergeten dat een alcoholist zéér vindingrijk is. Zo zijn ze immers begonnen, liegen en bedriegen over hun drankgedrag. Ze zijn er op deze manier jarenlang mee weg gekomen.

Net zoals zoveel dingen gaat het hier om iets dat in Amerika al lang is uitgeprobeerd. De gemakkelijkste manier om het alcoholslot te omzeilen is iemand anders even te laten blazen. De zuiplap laat zijn nuchtere vrouw door het slangetje blazen en kruipt vrolijk achter het stuur.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100